Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

Toftevej 43, 9440 Aabybro

Telefon: 7257 7777 Website: www.jammerbugt.dk E-mail:

Jammerbugt Kommune

Artikler

 • Jammerbugt Kommunes nye Socialchef hedder Kristian Cronwald
  23.10.14 Ledelse

  Den 54-årige Kristian Cronwald er den nye Socialchef i Jammerbugt Kommune. Han kommer fra en stilling som Ældre- og Sundhedschef i Aalborg Kommune. Han har været ansat i stillingen dér siden 2007.

 • Jammerbugt Kommune får live transmission fra kommunalbestyrelsesmøder
  09.01.13

  Jammerbugt Kommune har underskrevet kontrakten med KommuneTV om live transmission af kommunalbestyrelsesmøderne i det nye år ved en lille festlig sammenkomst i byrådssalen med flag og skål. Den første transmission finder sted i slutningen af januar. Med underskrivelsen af kontrakten kan borgerne sidde hjemme i sofaen og følge med i kommunalbestyrelsens møder, både online på www.jammerbugt.dk og på smartphones og tablets. Efter mødet er der mulighed for at hoppe rundt i dagsordenspunkterne.

 • Kommunalt selvstyre og kridtstreger
  21.03.12

  Højesteret afsagde dom i den såkaldte kridtsag den 21. marts. I Jammerbugt Kommune er man glade for, at dommen fastslår, at det kommunale selvstyres rammer er vide, når det gælder fritidsområdet.

Navne

 • Jammerbugt henter ny direktør i beredskabet
  01.10.17 Ledelse

  Kommunen har fundet den nye kommunaldirektør efter Henrik Hartmann Jensen.

 • Hanne Madsen til Jammerbugt Kommune
  29.04.13

  Hanne Madsen er i dag forvaltningschef for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune, og har en bred baggrund og god indsigt i de faglige områder indenfor Social-, Sundhed- og Beskæftigelse. Hun har tidligere blandt andet været ansat som jobcenterchef i Thisted med ansvar for arbejdsmarkedsindsatsen og været direktør i Sydthy Kommune med ansvar for borgmesterkontor, løn og personale, børn og unge samt andre serviceområder.

 • Jannie Knudsen er den nye beskæftigelseschef i Jammerbugt Kommune
  27.02.13

  Jammerbugt Kommune har ansat den 42-årige Jannie Knudsen fra Cowi som beskæftigelseschef. Hun kommer fra en stilling som projektchef med nationalt ledelses- og markedsansvar.

 • Jammerbugt Kommune får Erhvervs- og Turistchef fra Skagen
  25.06.12

  Jammerbugt Kommunes nye Erhvervs- og Turistchef hedder René Zeeberg. Økonomiudvalget har godkendt ansættelsen af den nye Erhvervs- og Turistchef.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner