Kommunaldirektør

Kategori: Ledelse
Jobniveau: Topchef

Du ønsker at sætte dig i stolen som ny kommunaldirektør i en af Danmarks smukkeste kommuner, hvor en ny nationalpark får sit hovedsæde, hvor mange aktive lokalsamfund blomster og hvor sommerhusgæster og turister, hvert år beriger kommunen. Du ser dig selv som medinvestor i Gribskovs nye dagsorden, hvor problemer ikke pakkes ind i smarte sætninger, hvor det er erkendt at råderum skabes indefra og hvor du som ny kommunaldirektør bliver en del af en kultur, hvor løsninger skabes med Byrådet, borgerne og administrationen. Sådan er Gribskov Kommune i dag. Du møder et Byråd og en administration, hvor alle er trukket i arbejdstøjet og hvor tonen er god og bramfri – og altid konstruktiv, med højt til loftet.

Du vil møde et afsæt, hvor et enigt Byråd netop har besluttet et ambitiøst og langsigtet budget, hvor fokus har været at skabe økonomisk balance og råderum til investeringer. Der er sat det lange lys på, da perspektivet ser 8 år frem. Byrådet er helt på linje med den dagsorden, der præger det kommunale landskab: At råderummet ikke kommer udefra i form af flere penge. Men må skabes indefra via effektiviseringer på både drift og administration.

Vi skal udvikle kommunen samtidig med, at vi skal drive vores kommune for færre ressourcer. Vi skal tænke nyt – både politisk og administrativt - og forløse det kæmpe potentiale vores kommune har. Denne opgave kræver en tydelig og stærk ledelse. Derfor har et enigt Byråd besluttet, at det kræver et nyt hold i topledelsen, der sammen med Byrådet kan indfri disse ambitioner og potentiale. Byrådet står sammen om den rejse vi skal på.

Du kommer til at møde direktører, chefer og ledere, der er topmotiverede, står sammen i bussen og bare glæder sig til den fælles fremtid med dig? De vil fremad. Tænke nyt, perforere siloerne og hjælpe hinanden på rejsen.

Og når du kommer til dit første møde i Hovedudvalget, vil medarbejdernes repræsentanter kigge forventningsfuldt på dig. Glæde sig til at diskutere, hvordan denne kommune bliver til den arbejdsplads, alle er stolte over at være en del af. Og du kvitterer selvfølgelig ved at tage dem alvorligt, sige, hvad du tænker, og sørge for, at der er højt til loftet.

Du var sikkert godt klar over, at du kommer til en fantastisk del af Danmark. Kongernes Nordsjælland, aktive lokalsamfund og strande så langt øjet rækker.
For at du skal kunne lykkes som kommunaldirektør, skal du have niveau og være udpræget dygtig. Det gælder ledelsesmæssigt, hvor du er en mester i at skabe rammerne for, at folk kan være dygtige. Også fordi ubetinget tillid er en del af dit DNA. At tilliden er ubetinget, betyder, at den ikke først skal fortjenes. Det skal gennemsyre dig og være gældende helt ud til yderst led i organisationen.

Du er en organisationsudvikler på den gode måde, hvor det lange, seje træk er i centrum og ikke de ”friske streger på et stykke papir”. Du er et menneske, der er tydelig og troværdig og derfor formår at få folk med sig. Du er med til at skabe overblik, fordi du helt generelt er skarp, men også fordi du er god til kommunal økonomistyring. Og så har du det touch, der skal til for at medskabe ro og ”lethed” i den politiske betjening.
Samlet set er dine rammebetingelser næsten optimale. Ja, der er en udfordret økonomi, men du møder stort set kun konstruktive arenaer. Det gælder politisk, i Koncernledelsen og i de øvrige ledelseslag og blandt medarbejderne.

Stillingen besættes som udgangspunkt på kontraktvilkår, undtagelsesvis på åremål. Lønnen udgør 1.267.691 kr. årligt. Dertil kommer pension samt tillæg for kontrakt/åremål

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller borgmester Anders Gerner Frost, tlf. 2341 2045.

Læs i øvrigt mere i den uddybende job- og personprofil og på www.gribskov.dk.

Bilag
Ledelsesgrundlag
Underskrevet budgetaftale 2019-2022

Ansøgning
Ansøgningen sendes via stillingsmodulet så den er modtaget senest den 3. december 2018 kl. 8.00.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori