Københavns Lufthavn er verdensmester i ruteudvikling

Københavns Lufthavn ligger helt i top, når det handler om at markedsføre sig og tiltrække nye ruter.

Københavns Lufthavn er den bedste i verden til at gøre reklame for sig selv overfor flyselskaberne.

Den danske lufthavn er blevet kåret som verdens bedste i Las Vegas, USA. Det skriver nyhedsbrevet Check-In.dk.

Lufthavnen blev kåret som den bedste lufthavn i verden til rutemarkedsføring blandt lufthavne i kategorien mellem 20 og 50 millioner passagerer.

- Vi er nu blevet valgt til verdens bedste lufthavn indenfor business-to-business markedsføring. Det er vi rigtig glade for og stolte af, siger administrerende direktør Thomas Woldbye fra Københavns Lufthavn til nyhedsbrevet.

- I begrundelsen for tildeling af prisen nævnte man specifikt lufthavnens evne til at tiltrække både netværksselskaber og lavprisflyselskaber, siger han.

København vandt over Seoul-Incheon International Airport, Kunming Wujiaba International Airport, Munich Airport, Moskva-Sheremetyevo International Airport og Vienna International Airport.

- Der er en række flyselskaber, der har bekræftet, at det vi gør, er det rigtige. Vi skal i fremtiden leve af at tiltrække mange forskellige flyselskaber, og derfor er det ekstra vigtigt, at det er flyselskabernes valg af Københavns Lufthavn, siger lufthavnsdirektøren.

Komitéen begrunder valget med, at Københavns Lufthavn både har været i stand til at tiltrække en betydelig trafik fra Norwegian som lavprisflyselskab samtidig med, at man har udviklet lufthavnen som knudepunkt for de større selskaber.

/ritzau/

 

Emneord: Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 13.11.20 Infrastruktur
  Lokale initiativer modtager 53 millioner fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

  Hvad har en energi-ø på Bornholm til fælles med filmbyen i Aarhus, og hvilke ligheder er der mellem lystfiskeri i Limfjorden og byggeriet ved Femern Bælt på Sjælland? Alle udgør unikke erhvervspotentialer for dansk erhvervsliv, og derfor modtager 11 lokale initiativer nu i alt 53 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 • 09.11.20 Infrastruktur
  Regeringen lancerer nye initiativer for at hjælpe corona-ramte danskere

  Nedlukninger i flere europæiske lande samt i dele af Danmark skaber stor usikkerhed om fremtiden for dansk økonomi. For at imødegå de aktuelle udfordringer og ruste Danmark til en ny bølge af coronavirus påbegynder regeringen nu forhandlinger om finansloven og en samlet grøn genstart med stærkt fokus på økonomisk tryghed og sikring af danske arbejdspladser.

 • 04.11.20 Infrastruktur
  Dom er vigtigt skridt for Femern Bælt-forbindelsen

  Forbundsforvaltningsdomstolen i Leipzig har givet den endelige tilladelse til at bygge tunnelen under Femern Bælt.

 • 03.11.20 Infrastruktur
  Landdistrikterne halter efter resten af Danmark

  Størstedelen af landet har frem mod coronakrisen haft stigende beskæftigelse og vækst, men ny redegørelse slår samtidig fast, at væksten er lavere i områder uden for de større byer.

 • 30.10.20 Infrastruktur
  Tre kandidater til årets Brolæggerpris

  Dommerkomitéen i Brolæggerlauget i DI Dansk Byggeri har indstillet tre kandidater til Brolæggerprisen. Et af projekterne er ny granitbelægning i forbindelse med nye pullerter på Amalienborg Slotsplads. I Esbjerg er det lange strøg med granit i smukke mønstre i Kongensgade blevet indstillet, mens Aarhus er kommet i betragtning for et nyt byrum i Filmbyen i Aarhus.