Københavns nye socialdirektør er tiltrådt

Socialforvaltningens nye direktør har bl.a. en fortid i Socialministeriet og Socialforvaltningen i Aarhus at trække på.

Mikkel Boje er 36 år og uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2006. Mikkel kommer fra en stilling som strategichef i Rigspolitiet, hvor han har været siden 2015. Her har han bl.a. haft ansvaret for at indføre en ny strategimodel i Rigspolitiet. Tidligere har Mikkel arbejdet i Aarhus Kommune, Socialministeriet, Justitsministeriet og Struensee & Co. 


”Mikkel forener alle de personlige kompetencer, vi har været på udkig efter, med en stor indsigt i socialområdet, så vi er meget begejstrede for at få Mikkel med i direktionen. De politiske målsætninger for socialområdet i København er store. Det stiller store krav til os på både den korte og den lange bane. Vi har derfor søgt en direktør, der både kan sætte den strategiske retning og eksekvere benhårdt fra dag et”, siger adm. direktør i Socialforvaltningen, Nina Eg Hansen.

”Jeg har mere end 9 års erfaring med det sociale område og brænder for det. Særligt indsatsen for udsatte børn, unge og voksne har jeg arbejdet meget med. Derfor ser jeg det også som et stort privilegium at være med til at udvikle indsatsen for Københavns udsatte borgere sammen med mange dygtige medarbejdere og andre gode kræfter. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat og ser frem til at lære meget mere om forvaltningen indefra”, siger Mikkel Boje.

Mikkel Boje vil indgå i en 3 mand stor direktion sammen med adm. direktør Nina Eg Hansen og direktør Anders Kirchhoff.

Emneord: Mikkel Boje, Socialforvaltningen, Københavns Kommune, Kommunaldirektører
Københavns Kommune på DenOffentlige.dk Københavns Kommune
Aktivitet: Artikler: 69 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også