Flemming Skaarup, 47 år, skal være ny Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding. Foto: Pressemeddelelse fra Kolding Kommune
Flemming Skaarup, 47 år, skal være ny Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding. Foto: Pressemeddelelse fra Kolding Kommune

Flemming Skaarup bliver Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding

Kommunalt

01/6/22 2:11

Jens Asbjørn Bøgen

Fra 1. august træder Flemming Skaarup til som ny Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding.

Flemming Skaarup skal være ny Børne og uddannelsesdirektør i Kolding Kommune.

Han kommer fra en stilling som Direktør for Børn, Uddannelse og Kultur i Odder Kommune. Før det har han været skolechef i et par kommuner.

Dermed har han stort kendskab til børne-, unge- og familieområdet samt ikke mindst skoleområdet, og har et sikkert erfaringsgrundlag på direktørområdets ledelsesmæssige side.

Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

”Jeg har stor lyst til at gøre en forskel i en kommune med et stærkt kvalitetsdrive med sigte på at skabe de bedste muligheder for alle børn og unge, og hvor kommunens DNA sætter sit helt særlige fingeraftryk på den fælles ambition om at forme Kolding Kommune til endnu mere”, siger Flemming Skaarup forud for sit nye job.

Den 47-årige Flemming Skaarup har en Master i Læreprocesser ved Aalborg Universitet og Diplom i Ledelse. Han er oprindeligt uddannet lærer, og bor sammen med kone og tre børn i Vejle.

Han har første arbejdsdag bliver 1. august.

Børne- og Uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune dækker børneområdet (37 dagtilbud, tre landsbyordninger og dagplejen), skoleområdet (24 skoler, heraf tre specialskoler) samt familieområdet, med et samlet budget på ca. 1,625 mia. kr. sørger 3.000 medarbejdere for pasning, undervisning og hjælp til børnene i Kolding Kommune.

Annonce