Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Udrejsecenter på Langeland: nu rammer konsekvenserne

Kommunalt

20/5/21 11:07

LTT

Det seneste døgn er der blevet annulleret købsaftaler og fremvisninger af huse og sommerhuse blevet aflyst på Langeland.

Det er blevet fastlagt at Langeland bliver placeringen for et nyt udrejsecenter, for udvisningsdømte kriminelle. Det skaber stor bekymring og opstandelse i nærmiljøet. Ejendomsmæglere mærker utilfredsheden, med det nye udrejsecenter. 

Har travlt
Siden onsdag har ejendomsmægleren Benny Boesgaard, indehaver EDC Langeland haft travlt. Han siger til TV 2 “Vi er blevet kimet ned det seneste døgn efter regeringens udmelding. Mange potentielle købere og sælgere er bekymrede for, hvilken betydning udrejsecentret får for blandt andet huspriserne”

Oplever samme tendens
Ejendomsmægler og medindehaver Gitte Hansen har i den senste tid talt med en lang række utrygge kunder. Samtidig har hun oplevet, at i alt tre bookede fremvisninger er blevet aflyst det seneste døgn. Hun fortæller ydermere til TV 2 “Vi har også haft en handel med en underskrevet købsaftale af et sommerhus, der lige er blevet annulleret” Hun ser allerede nu en tendens, som er rigtig skidt for hele Langeland. 

Stort samtaleemne
Indehaveren af Nybolig Langeland, Morten Albertsen, fortæller til TV 2 at det nye udrejsecenter er et stort samtaleemne. Omkring udrejsecenteret siger Morten Albertsen “Det er selvfølgelig ikke en positiv udvikling, og jeg havde gerne været situationen foruden. Men vi tager det roligt”

"Kan vi komme af med huse i fremtiden?"
EDC-mægler Benny Boesgaard deler de pessimistiske tanker om perspektiverne for ejendomsmarkedet på Langeland. Han har de seneste 24 timer fået mange spørgsmål, som primært går på, om sælgere overhovedet kan komme af med deres ejendom i fremtiden, og om husene falder i værdi. Til TV 2 siger han “Jeg frygter, at ejendomsmarkedet i den kommende tid vil ligge brak på Langeland. Det er bekymrende, for vi har ellers været inde i en positiv udvikling de seneste år” siger Benny Boesgaard.

 

Annonce