Nordjysk beredskab ansætter fælles beredskabsdirektør

Ledelse

07/05/2015 12:57

Suleman Haider

Bjarne Grøn er ansat som beredskabsdirektør i en fælles nordjysk beredskabsenhed, der skal være etableret ved udgangen af 2015. Beredskabsdirektøren tiltræder stillingen medio august.

Bjarne Grøn kommer fra en stilling som direktør i KMD for Borgernære softwareløsninger, hvor han også er medlem af KMDs direktionsgruppe. Han har været ansat i KMD siden 1999, dels som projektchef, afdelingsdirektør, vicedirektør og siden 2010 som direktør. Forud for ansættelsen i KMD har Bjarne Grøn blandt andet været ansat i Spar Nord og Multi-inform A/S. Han er 50 år og uddannet cand. oceon. fra Århus Universitet i 1994.

”I vores ansættelse af Bjarne Grøn har vi lagt vægt på den store erfaring i offentlige beslutningsprocesser, som han har i kraft af et tæt samarbejde med kommuner, regioner og statslige institutioner. Bjarne har desuden rigtig gode kompetencer inden for forretningsudvikling og strategisk ledelse og er yderst velkvalificeret i forhold til eksekvering og ledelse”, siger Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune.

Rådmand for Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune supplerer:

”Bjarne Grøn bliver en tydelig leder, hvor energi, engagement og ansvarlighed naturligt går hånd i hånd. Jeg er derfor også meget fortrøstningsfuld i forhold til, at han skal lede det nye fælles nordjyske beredskabs på plads og sikre et effektivt beredskab med et fortsat højt serviceniveau for borgerne i alle de nordjyske kommuner”.

Bjarne Grøn er formelt ansat i Aalborg Kommune, indtil den tværkommunale beredskabsenhed er etableret senest den 1. januar 2016. Herefter overgår han organisatorisk til det fælles beredskab.

 

Mest Læste

Annonce