Ole Bladt-Hansen ny kommunaldirektør i Billund

25/01/2012 11:31

Billund Kommune

Byrådet i Billund valgte tirsdag aften 49-årige Ole Bladt- Hansen fra Ribe som ny kommunaldirektør. Han tiltræder 1. marts og ansættes på en åremålskontrakt.

Der var 30 ansøgninger til stillingen som kommunaldirektør, og ansøgerfeltet var stærkt.

- Vi var meget tilfredse med ansøgerfeltet, og Ole Bladt-Hansen er klart et tilvalg for os, siger borgmester Ib Kristensen.

Den nye kommunaldirektør er Cand. Techn. Soc. fra Roskilde Universitetscenter og kommer aktuelt fra stillingen som chef for teknik- og miljø i Hedensted. Inden da var han fra 2006 til 2011 ansat og partner hos Lundgaard Konsulenterne.

Ole Bladt-Hansen var fra 2003 til 2006 først konstitueret og senere fastansat som kommunaldirektør i Tønder Kommune, og faktisk har han også været kommunaldirektør i Billund Kommune. Det var i sammenlægningsperioden i 2006, hvor han via sin ansættelse hos Lundgaard Konsulenterne varetog stillingen i en periode indtil Tove Baisgaard tiltrådte.

Den nye kommunaldirektør i Billund er gift og har fire børn i alderen fra 10- til 18 år. Han er formand for Ribe Fritidscenter, censor på Roskilde Universitetscenter og medlem af bestyrelsen i Dansk Byplanlaboratorium.

- Jeg glæder mig rigtig meget til stillingen og for mig står Billund med sit udviklingspotentiale og nærhed til borgere og erhvervsliv som noget af det mest spændende jeg kan forestille mig, siger Ole Bladt-Hansen.

Mest Læste

Annonce