Peter Loft bliver kommunaldirektør

Ledelse

24/02/2017 10:51

Nick Allentoft

Bornholms Regionskommunes nye kommunaldirektør hedder Peter Loft og tiltræder stillingen den 13. marts 2017

Kommunalbestyrelsen har ansat den 59-årige Peter Loft som ny kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune. Han efterfølger Laila Kildesgaard, der i november tiltrådte som direktør i KL.

Peter Loft har gennem mange år været ansat i Skatteministeriet som departementschef og har siden 2012 drevet selvstændig konsulentvirksomhed.

”Jeg har fra mit hidtidige arbejde stor erfaring med en politisk ledet organisation, så den del af arbejdet falder mig meget naturligt. Jeg er kommet på Bornholm i mange år og glæder mig meget til at tage fat på opgaverne med at fortsætte den positive udvikling på øen i samarbejde med både private og offentlige aktører ” fortæller Peter Loft.

Peter Loft er cand.jur. fra Københavns Universitet, gift og har 5 børn. Peter Loft har været en hyppig gæst på Bornholm, da han har sommerhus på øen, og har derfor med stor interesse iagttaget den seneste positive udvikling i øens erhvervsliv og turisme.

”Jeg er meget glad for at vi får så erfaren en kapacitet som Peter Loft ind i vores organisation. Jeg er overbevist om, at Peter med sit store netværk blandt nationale aktører og erhvervslivet, vil være en stor gevinst for Bornholm, og jeg ser frem til samarbejdet” fortæller borgmester Winni Grosbøll.

 

Mest Læste

Annonce