Kenneth Kristensen er ny kommunaldirektør i Dragør Kommune

Ny kommunaldirektør i Dragør Kommune

Ledelse

28/11/2014 11:56

Nick Allentoft

Dragør Kommune har ansat ny kommunaldirektør efter Michael Schrøder, der blev fyret tidligere på året.

Dragør Kommune har ansat Kenneth Kristensen som ny kommunaldirektør fra den 1. januar 2015.

Kenneth Kristensen er 43 år og uddannet cand.scient.soc i offentlig forvaltning og international udvikling. Kenneth har en stor kommunal erfaring som topleder og fra KL. Senest har Kenneth fungeret som direktør og konstitueret kommunaldirektør i Hørsholm Kommune og har tidligere været direktør i Halsnæs og Københavns kommuner.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup udtaler:

"På vegne af hele kommunalbestyrelsen glæder jeg mig til at byde velkommen til Kenneth Kristensen som vores nye kommunaldirektør. Jeg er overbevist om, at Kenneth bliver en stærk drivkraft i at videreudvikle kommunen og organisationen, med det formål at skabe synlige resultater for borgere, politiske og medarbejdere i et tillidsfuldt, inddragende og åbent samarbejde.

Vi har været uden kommunaldirektør i et halvt år, og jeg er meget imponeret over hvordan alle dele af den kommunale organisation har fungeret og hvordan ledere på alle niveauer har løftet opgaverne. Men jeg er også glad for at vi nu har en kommunaldirektør på plads, så vi kan komme videre med de store udfordringer der venter."

Også Kenneth Kristensen ser frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig meget til at videreudvikle Dragør i fællesskab med politikere, medarbejdere og borgere. De stærke fællesskaber i lokalsamfundet er et af de kendetegn ved Dragør, som der ligger spændende muligheder i at arbejde videre med".

Kenneth Kristensen bor privat i Farum, med sin kone og tre børn, hvor han er aktiv som bl.a. spejderleder.

Der var 22 ansøgere til stillingen.  

 

Mest Læste

Annonce