Helene Bækmark har sat sit hold: Tre kvinder i direktionen

Ledelse

24/7/16 1:54

Nick Allentoft

Med ny koncerndirektør får Faaborg-Midtfyn Kommune en ren kvindelig direktion.

Efter et år hvor Faaborg-Midtfyn Kommune har omorganiseret den administrative organisation, udpeget chefer til koncernledelsen og ansat kommunaldirektør Helene Bækmark, er den sidste brik i en ny topledelse faldet på plads.

”Vi har i dag ansat Louise Thule Christensen som koncerndirektør, og vores direktion er dermed atter blevet fuldtallig”, siger kommunaldirektør Helene Bækmark.

”Med Louise Thule Christensen får vi en fremsynet og strategisk godt tænkende koncerndirektør med på holdet. Louise er rigtig stærk til at samarbejde og til at sikre sammenhæng og medejerskab i de ting hun arbejder med og er en del af. Det er utroligt vigtige evner, som yderligere styrker vores øverste ledelse – da vi jo som samlet organisation har en opgave, vi skal stå sammen om og i fællesskab lykkes med.”

Louise Thule Christensen er 47 år og kommer fra en stilling som direktør for velfærd i Fredericia Kommune, hvor hun har haft ledelsesansvar for en bred vifte af kommunale opgaver: børn og unge, familie og børnesundhed, pleje og omsorg, sundhed samt handicap, psykiatri og misbrug. Hun er uddannet cand. scient. san. og har 15 års ledelseserfaring med offentlig ledelse.

”Vi har fået så meget overblik over den opgave, der ligger foran os i direktionen og koncernledelsen, at vi har besluttet, at stillingen skulle slås op. Vi har en vigtig opgave med at realisere udviklingsstrategien, og det høje ambitionsniveau og ikke mindst ønsket om hastighed gør, at det har været nødvendigt at styrke direktionen”, siger Helene Bækmark.

  Stillingen som koncerndirektør har været vakant siden organisationsændringen i december 2015, hvor det blev besluttet, at den videre proces med implementering af den nye organisation skulle vise, om der var behov for at besætte stillingen.

”Det tiltaler mig, at kommunalbestyrelsen har sat en stærk, langsigtet og ambitiøs retning med fokus på at løse kommunens omfattende strategiske udfordringer. Det tiltaler mig også, at Faaborg-Midtfyn Kommune prioriterer koncern- og organisationsudvikling højt med henblik på at skabe en mere moderne kommune, som bringer borgernes, lokalsamfundenes, interessenternes og organisationens ressourcer maksimalt i spil”, siger Louise Thule Christensen.

Med ansættelsen af den nye koncerndirektør består direktionen af kommunaldirektør Helene Bækmark, vicekommunaldirektør Bettina Høst Poulsen og koncerndirektør Louise Thule Christensen.

Der var 17 ansøgere til stillingen.

Louise Thule Christensen tiltræder sin stilling den 1. august 2016.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce