"Lars har en veludviklet fornemmelse for politiske processer, og den evne har været af stor betydning for opgaveløsningen gennem alle årene," siger Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.
"Lars har en veludviklet fornemmelse for politiske processer, og den evne har været af stor betydning for opgaveløsningen gennem alle årene," siger Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.

Favrskov-direktør til Skanderborg

Ledelse

30/4/15 11:50

Mikkel Sarka

Tidligere direktør for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune, har fået nyt job i Skanderborg Kommune. Her skal han være direktør for områderne Børn og Unge samt Teknik og Miljø.

41-årige Lars Clement, der bor med sin familie i Risskov, tiltræder det nye job i Skanderborg Kommune 1. juni 2015. Dermed siger han farvel til Favrskov Kommune efter sammenlagt ti års ansættelse.

I 2005 blev han ansat som specialkonsulent i den daværende Hadsten Kommune, og i 2006 kunne han skrive sekretariatschef for Borgmestersekretariatet i Favrskov Kommune på sit visitkort. Efter årene på den post blev han i 2011 direktør for Teknik og Kultur.

Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune, roser Lars Clement for en meget engageret indsats og for sin uhøjtidelige tilgang til sit arbejde.

- Lars har i høj grad bidraget med åbenhed og god dialog i Favrskov. Samtidig har han på bedste vis motiveret sit hold, så han sammen med ledere og medarbejdere har kunnet levere et meget kvalificeret stykke arbejde til byrådet, udvalgene og borgerne. Ofte ses Lars med et smil på læben, og han går ikke af vejen for en humoristisk bemærkning, når svære opgaver skal løses. Men først og fremmest har Lars en veludviklet fornemmelse for politiske processer, og den evne har været af stor betydning for opgaveløsningen gennem alle årene, siger Nils Borring.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup har arbejdet tæt sammen med Lars Clement siden 2006. Han sender Lars Clement videre med det bedste skudsmål, men ærgrer sig over at skulle sige farvel til en dygtig kollega.

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lars Clement i alle årene, både som sekretariatschef og direktør for Teknik og Kultur. Lars har på mange områder bidraget til udviklingen af Favrskov Kommune. Senest har han været drivkraften i udviklingen og realiseringen af en række nye og spændende initiativer på teknik- og kulturområdet.
Her kan blandt andet nævnes etableringen af selvbetjeningsbiblioteker, ESCO-projekter på skolerne og for gadebelysningen samt opbygningen af et fælles ejendomscenter for hele kommunen. Det ærgrer mig naturligvis at skulle give slip på Lars, men samtidig glæder det mig, at vores mange dygtige medarbejdere er attraktive for andre kommuner. Så jeg kan kun ønske Lars al mulig held og lykke med det nye job i Skanderborg Kommune, siger Jan Kallestrup.