Fremtidens erhvervsservice

13/3/13 7:46

Faxe Kommune

Faxe Byråd drøfter ”Fremtidens erhvervsservice” med det lokale erhvervsliv.  Faxe Kommune går nu i dialog med det private erhvervsliv, for sammen at formulere kravene til fremtidens kommunale erhvervsservice. Målet er at sikre, at kommunens service bedst muligt rammer virksomhedernes behov og samfundets fremtidige udfordringer.

Faxe Kommune har derfor besøgt en række lokale virksomheder, med henblik på tage temperaturen på de erhvervsdrivende og sammen sætte fokus på, hvordan der kan skabes mere vækst og flere arbejdspladser i kommunen.

”Faxe Kommune vil gerne øge samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Det handler om at sætte fokus på alt det, som vi hver især kan bidrage med. Så vi sammen kan løfte de udfordringer, som vi står overfor,” forklarer borgmester Knud Erik Hansen.

Faxe Byråd holdt derfor mandag et temamøde med emnet ”Fremtidens erhvervsservice”. Mødet blev afholdt på Haribo Lakrids A/S, og blandt del-tagerne var DI, Business Faxe og de besøgte virksomheder.

På mødet fik virksomhederne mulighed for at drøfte deres tanker med by-rådets medlemmer:

”Det er en rigtig god mulighed for at få byrådet i tale”, fastslår Klaus Chri-stensen, som er direktør på Haribo og vært for arrangementet. Han fort-sætter: ”Byrådsmedlemmerne får mulighed for at se vores virksomhed in-defra og opleve, hvordan virkeligheden ser ud, set fra vores stol. Samtidig giver det os erhvervsdrivende en mulighed for at få indblik i den politiske proces. Alt i alt har det været en positiv oplevelse for alle parter”.

Produktionsdirektør Søren Lisbjerg fra Royal Unibrew var også med ved mødet. Han understregede vigtigheden af en god relation mellem kom-munen og de lokale virksomheder:

”Vi vil rigtig gerne tage vores del af samfundsansvaret, og vi ser gerne at kommunen stiller krav til vores rolle i lokalsamfundet – ligesom vi stiller krav til kommunen. Kun sådan kan vi i fællesskab understøtte og udbygge de lokale vækstpotentialer.”

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.