Fredensborg ansætter ny direktør

Ledelse

30/05/2012 15:31

Nick Allentoft

Byrådet i Fredensborg Kommune har her til aften godkendt ansættelsen af 48-årige Trine Lindegaard Holmberg som ny direktør for området Miljø, Kommunale Arealer og Digitalisering.

Trine Lindegaard Holmberg har en lang erfaring med topledelse af kommuner. Hun har blandt andet været vicekommunaldirektør i Bramsnæs Kommune og direktør for Teknik og Miljø i Gentofte Kommune i fem år. Trine Lindegaard Holmberg starter i sin nye stilling som direktør for Miljø, Kommunale Arealer og Digitalisering 1. juli.

Der var 47 ansøgninger til direktør-stillingen. Borgmester Thomas Lykke Pedersen har store forventninger til ansættelsen af Trine Lindegaard Holmberg:

”Der var mange topkvalificerede ansøgere til jobbet. Med Trine er jeg sikker på, at vi får en direktør med gode faglige kvalifikationer, en stor portion erfaring og lederegenskaber. Jeg glæder mig til samarbejdet. Der er masser af spændende opgaver i vente for Trine”.

Også kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen byder den nye direktør velkommen:

”Med Trine på holdet er vi igen fuldtallige på direktionsgangen. Jeg glæder mig til samarbejdet og er overbevist om, at hun bliver en gevinst på alle niveauer i vores organisation”.

”Jeg glæder mig meget til arbejdet i Fredensborg Kommune, som jeg kender fra min opvækst som et rigtigt dejligt område med mange muligheder. Jeg ser frem til samarbejdet med kommunens medarbejdere, den øvrige direktion, byråd, borgere, foreninger og erhvervsliv. Og så glæder jeg mig til at bidrage til løsningen af alle de spændende projekter og opgaver, som står for i kommunen”, siger Trine Lindegaard Holmberg.

Trine Lindegaard Holmberg er uddannet cand.scient i biologi. Hun har en Ph.d. i molekylærbiologi og en master i Public Policy. Karrieren startede i Miljøministeriet. Siden har Trine Lindegaard Holmberg blandt andet været vicekommunaldirektør i Bramsnæs Kommune, direktør for Teknik og Miljø i Gentofte Kommune og senest freelance konsulent for Kommunalteknisk Chefforening.

Trine bor i Holte med sin samlever og sin 17-årige søn.

Trine Lindegaard Holmberg afløser Thomas Barfoed som direktør for Miljø, Kommunale Arealer og Digitalisering.

Yderligere oplysninger:

Thomas Lykke Pedersen, borgmester, tlf.: 25 29 19 42

Kim Herlev Jørgensen, kommunaldirektør, tlf.: 24 40 86 13

Trine Lindegaard Holmberg, tlf.: 29 28 88 44

Mest Læste

Annonce