Fredensborg ansætter ny direktør

Ledelse

30/5/12 1:31

Nick Allentoft

Byrådet i Fredensborg Kommune har her til aften godkendt ansættelsen af 48-årige Trine Lindegaard Holmberg som ny direktør for området Miljø, Kommunale Arealer og Digitalisering.

Trine Lindegaard Holmberg har en lang erfaring med topledelse af kommuner. Hun har blandt andet været vicekommunaldirektør i Bramsnæs Kommune og direktør for Teknik og Miljø i Gentofte Kommune i fem år. Trine Lindegaard Holmberg starter i sin nye stilling som direktør for Miljø, Kommunale Arealer og Digitalisering 1. juli.

Der var 47 ansøgninger til direktør-stillingen. Borgmester Thomas Lykke Pedersen har store forventninger til ansættelsen af Trine Lindegaard Holmberg:

”Der var mange topkvalificerede ansøgere til jobbet. Med Trine er jeg sikker på, at vi får en direktør med gode faglige kvalifikationer, en stor portion erfaring og lederegenskaber. Jeg glæder mig til samarbejdet. Der er masser af spændende opgaver i vente for Trine”.

Også kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen byder den nye direktør velkommen:

”Med Trine på holdet er vi igen fuldtallige på direktionsgangen. Jeg glæder mig til samarbejdet og er overbevist om, at hun bliver en gevinst på alle niveauer i vores organisation”.

”Jeg glæder mig meget til arbejdet i Fredensborg Kommune, som jeg kender fra min opvækst som et rigtigt dejligt område med mange muligheder. Jeg ser frem til samarbejdet med kommunens medarbejdere, den øvrige direktion, byråd, borgere, foreninger og erhvervsliv. Og så glæder jeg mig til at bidrage til løsningen af alle de spændende projekter og opgaver, som står for i kommunen”, siger Trine Lindegaard Holmberg.

Trine Lindegaard Holmberg er uddannet cand.scient i biologi. Hun har en Ph.d. i molekylærbiologi og en master i Public Policy. Karrieren startede i Miljøministeriet. Siden har Trine Lindegaard Holmberg blandt andet været vicekommunaldirektør i Bramsnæs Kommune, direktør for Teknik og Miljø i Gentofte Kommune og senest freelance konsulent for Kommunalteknisk Chefforening.

Trine bor i Holte med sin samlever og sin 17-årige søn.

Trine Lindegaard Holmberg afløser Thomas Barfoed som direktør for Miljø, Kommunale Arealer og Digitalisering.

Yderligere oplysninger:

Thomas Lykke Pedersen, borgmester, tlf.: 25 29 19 42

Kim Herlev Jørgensen, kommunaldirektør, tlf.: 24 40 86 13

Trine Lindegaard Holmberg, tlf.: 29 28 88 44

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.