Fredensborg forfremmer økonomichef til direktør

Ledelse

30/10/2015 08:57

Nick Allentoft

Efter ti år på forskellige lederposter bliver økonomichef nu medlem af direktionen i Fredensborg.

Et enigt byråd besluttede mandag den 26. oktober at følge ansættelsesudvalgets indstilling om at ansætte Mads Toftegaard som direktør. Mads Toftegaard har været ansat i Kommunen siden 2005. Først som sekretariatschef, derefter som økonomichef og nu direktør. Mads Toftegaard er derfor et kendt ansigt i kommunen.

Mads Toftegaard har siden august 2015 været konstitueret direktør i Fredensborg Kommune med ansvar for centrene Ældre og Handicap, Digitalisering og IT og Økonomi og Indkøb.

Om ansættelsen siger Kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen:

”Det glæder mig, at byrådet har valgt at ansætte Mads Toftegaard som direktør og jeg glæder mig meget til det fortsatte samarbejde. Mads’ evner inden for udvikling af Fredensborg Kommune, hans organisatoriske evner samt udprægede samarbejdsprofil gør ham til den helt rigtige direktør i Fredensborg Kommune”.

Mads Toftegaard udtaler:

”Jeg glæder mig meget til at løfte de for mig nye områder og sammen med dygtige og engagerede medarbejdere gøre en forskel for kommunens ældre og svage borgere. Jeg vil gå til opgaven med stor entusiasme og ydmyghed og ser meget frem til det videre samarbejde med borgere, byråd, ledelse og medarbejdere i kommunen”

Mads Toftegaard er 47 år og har haft sin opvækst i kommunen. Han er uddannet cand. polit og har en master i offentlig ledelse. Før sin ansættelse i Fredensborg Kommune har han været ansat i Økonomiministeriet og Finansministeriet og været finansattache ved Den danske Ambassade i Washington. Han startede sin karriere i det kommunale med en ansættelse som sekretariatschef i den daværende Karlebo Kommune. Siden blev han sekretariatschef i Fredensborg Kommune, derefter økonomichef og nu direktør.

Mads Toftegaard tiltræder jobbet som direktør den 1. november 2015.  

 

Mest Læste

Annonce