Ny koncernchef i Fredericia

Ledelse

11/4/19 6:47

Nick Allentoft

Fredericia henter ny koncernchef i nabokommunen Vejle.

Fredericia har fået ny koncernchef for Social og Beskæftigelse, Yelva Bjørnholt. Hun er 44 år gammel og har siden 2012 været ansat i Vejle Kommune inden for voksen, velfærd og seniorområdet, heraf de senere år som myndighedschef inden for senior, handicap og psykiatri.

”Vi er rigtig glade for at have fundet en virkelig stærk chef på et spændende og vigtigt velfærdsområde som Social og Beskæftigelse. Yelva har stærke kompetencer inden for ledelse, økonomi, tværgående samarbejde, sociale forhold, psykiatri og ikke mindst innovation. Hun har skabt rigtigt flotte resultater i sine tidligere stillinger, og vi får en dygtig og erfaren medspiller i koncernledelsen”, siger Annemarie Schou Zacho-Broe, kommunaldirektør i Fredericia Kommune.

Yelva Bjørnholt har blandt andet arbejdet med tværgående samarbejde mellem jobcenter og familieområdet, nytænkning af indsatser for borgere på langvarig kontanthjælp og konkrete indsatser på ungeområdet for de mest udsatte unge. 

Yelva Bjørnholt er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og tidligere arbejdet i blandt andet psykiatrien i Århus amt og Region Midtjylland. Hun bor i Løsning sammen med mand og to børn.