”Gennem mine tre år i Halsnæs Kommune og mit virke som chef for to store velfærdsområder har jeg opnået indgående kendskab til de udfordringer, vi står overfor i Halsnæs," siger Lisbeth Rindom. Foto: Halsnæs Kommune.
”Gennem mine tre år i Halsnæs Kommune og mit virke som chef for to store velfærdsområder har jeg opnået indgående kendskab til de udfordringer, vi står overfor i Halsnæs," siger Lisbeth Rindom. Foto: Halsnæs Kommune.

Ny direktør i Halsnæs Kommune

Ledelse

17/6/15 7:47

Mikkel Sarka

Et enigt byråd besluttede tirsdag aften, at Lisbeth Rindom skal være ny direktør i Halsnæs Kommune. Lisbeth Rindom har en solid ledelseserfaring både fra stillinger som henholdsvis chef for Job og Arbejdsmarked og Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune og som chefkonsulent i Kommunernes Landsforenings Konsulentvirksomhed KLK

Lisbeth Rindom har de seneste tre år bestredet chefstillinger i Halsnæs Kommune. Først som chef for Job og Arbejdsmarked, der under Lisbeths ledelse fik styr på økonomien samt blev udvidet med en uddannelsesvejledningen for unge og et frivillige mentorkorps, lige som samarbejdet med de lokale virksomheder blev styrket.

I 2014 tiltrådte Lisbeth stillingen som chef for Børn, Unge og Læring, hvor hun har haft fokus på at styrke fagligheden for medarbejdere og børn samt skabe fælles retning for området.

Sammenlagt har Lisbeth Rindom 15 års ledelseserfaring.

Borgmester Steen Hasselriis ser frem til samarbejdet med den nye direktør og udtaler: ”Lisbeth Rindom har gennem de seneste tre år her i Halsnæs Kommune vist sig som en ambitiøs og faglig kompetent leder. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at hun ikke alene vil passe godt ind i direktionen, men også vil kunne tage del i det udviklingsarbejde, vi har gang i – og det nærmest allerede fra dag ét. Desuden er Lisbeth særdeles tillidsvækkende og respekteret i vores organisation, hvilket bestemt en fordel, når hun senere på året træder ind i vores direktion.”

Han fortsætter: ”I Halsnæs Kommune står vækst, uddannelse og sundhed højt på dagsordenen. Vi skal konstant udvikle vores erhvervsklima og i samarbejde med vores lokale erhvervsdrivende nedbringe arbejdsløsheden med henblik på at skabe vækst i Halsnæs. Ligeledes har vi et mål om at forbedre sundheden og hæve uddannelsesniveauet blandt vores borgere – og det med særligt fokus på forholdene i vores institutioner og skoler. Med Lisbeths indgående kendskab til vores beskæftigelses- såvel som vores skoleområde er jeg ikke i tvivl om, at hun kan løfte opgaven sammen med resten af direktionen og vores dygtige ledere og medarbejdere.”

Lisbeth Rindom ser frem til at tiltræde som direktør og siger: ”Gennem mine tre år i Halsnæs Kommune og mit virke som chef for to store velfærdsområder har jeg opnået indgående kendskab til de udfordringer, vi står overfor i Halsnæs. Samtidig oplever jeg, at her er rigtig mange engagerede mennesker, som har kompetencer og ikke mindst lyst til at løfte opgaverne, så vi i fællesskab og sammen med borgerne kan skabe en endnu bedre kommune at bo og leve i. Det glæder jeg mig til fortsat at arbejde med, og til i endnu højere grad at kunne være med til at skabe tværgående løsninger.

Lisbeth Rindom er 57 år og uddannet ernærings- og husholdningsøkonom (1982), cand.pæd. i almen pædagogik (Danmarks Pædagogiske Universitet 2002) og master i public administration MPA (CBS 2010).

Lisbeth Rindom tiltræder som direktør den 1. september 2015 og vil i den første tid samtidig varetage chefopgaver for sit nuværende område, Børn, Unge og Læring.

Ansættelsesudvalget bestod af Økonomiudvalgets medlemmer suppleret med kommunaldirektøren, chef for Økonomi og Vækst, næstformanden i Hoved-MED og næstformanden i Rådhus-MED.

Annonce