Hedensted forlænger kommunaldirektør

Ledelse

27/11/2014 12:47

Nick Allentoft

Hedensted Kommune ansætter Jesper Thyrring Møller som kommunaldirektør

Hedensted byråd valgte i dag at lave ny femårig ansættelseskontrakt med den nuværende kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller, hvis kontrakt udløber den 31. december i år. 

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der indstillede Jesper Thyrring Møller som kommunaldirektør til byrådet. Det var ligeledes et enigt byråd, der godkendte indstillingen.  

"Jesper har leveret rigtig gode resultater siden han i 2006 blev ansat som kommunaldirektør for den nye Hedensted Kommune. Han har stået i spidsen for en organisation, der formår den svære balance med at arbejde meget visionært og samtidigt driftssikkert. Det ændrer dog ikke ved, at vi i byrådet har brug for at stoppe op og vurdere, om vi har den direktør, som bedst kan løse de opgaver, vi står overfor. Og den klare konklusion er, at det har vi", siger Kirsten Terkilsen. 

Når et Byråd ansætter direktører på åremål, skal det med passende mellemrum slå stillingen op, så alle har mulighed for at søge. Stillingen som kommunaldirektør i Hedensted Kommune blev derfor opslået i oktober i år. Ansættelsesudvalget bestod af Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi samt repræsentanter fra organisationen. I valget af kandidat blev der fokuseret på krav, forventninger og resultater.  

 

Mest Læste

Annonce