"Jeg glæder mig meget til at komme ud og tage del i beskæftigelsesindsatsen, hvor den sker i praksis. Kernen er at hjælpe borgerne med en målrettet indsats med udgangspunkt i deres situation", siger ny centerchef i Center for Job og Uddannelse, Kristjan Gundsø Jensen, Foto: Helsingør Kommune.

Ny centerchef i Center for Job og Uddannelse

Ledelse

29/06/2015

Mikkel Sarka

Det bliver Kristjan Gundsø Jensen, der tiltræder stillingen som centerchef i Center for Job og Uddannelse. Han har første dag på kontoret den 11. august.

Så er der fundet en ny centerchef i Center for Job og Uddannelse. Det bliver 32-årige Kristjan Gundsø Jensen, der overtager stillingen. Han er uddannet cand.scient.pol og kommer fra en stilling som kontorchef i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Før det har han blandt andet også været ministersekretær i Beskæftigelsesministeriet.

- Det var et enigt ansættelsesudvalg der pegede på Kristjan Gundsø Jensen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og har store forventninger til, hvad Kristjan kan bedrive på beskæftigelsesområdet - både for vores medarbejdere, borgere og politikere, siger kommunaldirektør Stine Johansen.

Gennem sine seneste job har Kristjan Gundsø Jensen efterhånden opbygget et solidt kendskab til hele beskæftigelsesområdet. Nu ser han frem til at komme helt tæt på de borgere, det hele handler om:

- Jeg glæder mig meget til at komme ud og tage del i beskæftigelsesindsatsen, hvor den sker i praksis. Kernen er at hjælpe borgerne med en målrettet indsats med udgangspunkt i deres situation. Jeg er sikker på, at jeg sammen med alle de dygtige medarbejdere i centeret kan være med til at gøre en forskel for den enkelte borger.

Mest Læste

Annonce