Herlev har fundet ny direktør i Hvidovre

Ledelse

02/05/2017 16:39

Nick Allentoft

Afløseren for Ulrich Schmidt Hansen, der rykkede til Holbæk, er nu fundet. Afdelingschef fra Hvidovre tager et trin op af karrierestigen.

Herlev Kommune ansætter 39-årige Mette Riegels som ny velfærdsdirektør med virkning fra den 1. juni 2017. Mette Riegels får ansvar for Center for Dagtilbud og Skole, Center for Børn, Familie og Handicap samt Center for Omsorg og Sundhed. 

Med sig bærer Mette Riegels stærke og brede ledererfaringer fra både Hvidovre og Københavns kommuner, men har også arbejdet i staten og i en forskerstilling. Hun fratræder en stilling som afdelingschef i Hvidovre Kommune for Ældre og Sundhed (siden 2014), og før det var hun afdelingsleder for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Købehavns Kommune (2008-2014). 

”Med visionen om et stærkere Herlev er der lagt en spændende og ambitiøs kurs for de kommende års udvikling af både velfærdsområderne og hele byen, som jeg blev tiltrukket af, da jeg søgte stillingen. Jeg ser frem til i samarbejde med politikere, medarbejdere, borgere og det øvrige lokalsamfund at gøre den politiske vision til sammenhængende og konkrete indsatser, til gavn for borgere i alle aldre”, siger Mette Riegels.

Valget af Mette Riegels som ny velfærdsdirektør falder ifølge borgmester Thomas Gyldal Petersen godt i tråd med kommunens vision om at gøre Herlev stærkere: 

”Det glæder mig, at vi med ansættelsen af Mette Riegels nu har sat holdet i direktionen med tre direktører. Mette Riegels vil som ny velfærdsdirektør få til opgave at stå i spidsen for en udvikling for børn, skole, ældre og sundhed, der løfter mere end i dag. Vores ambitioner er tårnhøje, og dem, deler Mette. Mette er kompetent og kan både bidrage strategisk og konkret i eksekveringen af opgaveløsningen. Jeg og den øvrige direktion ser frem til at begynde samarbejde fra 1. juni,” udtaler borgmester Thomas Gyldal Petersen.

Mest Læste

Annonce