Fra Skat til Herning Kommune

26/10/12 11:35

Niels M. Jepsen

49-årige Søren Linér Christensen bliver ny direktør for Social, Sundhed & Beskæftigelse i Herning Kommune.

Forvaltningen for Social, Sundhed & Beskæftigelse (SSB) i Herning Kommune får 1. december en ny mand i direktørstolen. Søren Linér Christensen skifter jobbet som skattedirektør for Indsats Midtjylland ud med stillingen som SSB-direktør.

Søren Linér Christensen glæder sig til at få ansvaret for nogle af de kommunale områder, som har allerstørst bevågenhed:

- Jeg har en meget stor nysgerrighed og en stor lyst til nye udfordringer. Jeg vil gå til opgaven med respekt for, at andre end jeg ved mere om det rent faglige. Til gengæld håber jeg at kunne bidrage med min viden om ledelse og organisering. Min opgave bliver at skabe de optimale rammer for dygtige kolleger, siger Søren Linér Christensen.

Den kommende SSB-direktør har boet i Gjellerup ved Herning siden 1994. I sit nuværende job hos Skat har Søren Linér Christensen personaleansvar for mere end 450 medarbejdere, lokaliseret på seks adresser i det midtjyske område, så han er langt fra uvant med store organisationer.

Kommunaldirektør i Herning Kommune, Lone Lyrskov, har store forventninger til den nye direktør:

- Han kommer med en god portion ledelseserfaring, og det er ikke mindst vigtigt i en forvaltning med mange ansatte og stort, offentligt fokus, siger Lone Lyrskov.

Der var 40 ansøgere til stillingen som direktør i SSB. Søren Linér Christensen afløser Karin Locander, som har været konstitueret direktør det sidste halve års tid siden Jan Møller Iversens afgang.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce