Holstebro henter ny direktør i Lemvig

Ledelse

24/02/2017 10:38

Nick Allentoft

Fagchef fra Lemvig Kommune bliver ny direktør for Børn og Unge i Holstebro. Der var 10 ansøgere til stillingen.
- Med Susanne Ebdrup får vi en direktør, som har stor erfaring og er rutineret. Hun har både arbejdet som direktør med blik for det visionære og strategiske og hendes nuværende stilling som fagchef har gjort, at hun er godt inde i det faglige stof, siger kommunaldirektør Lars Møller, om det nye medlem af Direktionen i Holstebro Kommune.   Susanne Ebdrup, 58 år, starter som direktør for Børn og Unge i Holstebro Kommune 1. april 2017. Hun kommer fra en stilling som fagchef for læring i Lemvig Kommune.  

- Vi får et rigtig godt match med Susannes kompetencer i forhold til skolereform, ”Skoler i balance”, masterplanen på daginstitutionsområdet og hele rådgivningsdelen med overgange og inklusion. Susanne er et menneske, der både kan implementere visionerne og de politisk vedtagne planer, udtaler Lars Møller.

Udover jobbet som fagchef i Lemvig Kommune har hun en alsidig erfaring fra tidligere direktørjob og chefstillinger i bl.a. kommunale organisationer og interesseorganisation.   - Jeg glæder mig til at drøfte det gode børneliv i Holstebro Kommune. Det, der gør børn- og ungeområdet så interessant er, at der er kræfter til at udvikle. Der har været en stor og ambitiøs strukturomlægning på både skole- og daginstitutionsområdet, og nu er vi her, hvor vi er klar til at arbejde med kvalitet på børneområdet. Jeg er et ’indholdsmenneske’, der er optaget af, hvordan vi spiller hinanden gode, og hvordan vi sikrer, at vores børn og unge får så gode og optimale muligheder for læring, trivsel og udvikling, siger Susanne Ebdrup, og fortsætter:   - Jeg synes jo, det er spændende, at man i det store nationale perspektiv tænker ”Holstebro” og ”kultur”. Her er dråber af kultur i alt – selv i børnepolitikken. Det vil jeg gerne være mere nysgerrig på. Måske kunne vi udnytte det potentiale endnu mere?   Susanne er oprindelig uddannet skolelærer. Hun er gift, bor i Struer og har to voksne børn.   På byrådsmødet den 21. februar 2017 bemyndigede byrådet ansættelsesudvalget til at træffe beslutning om den egnede kandidat, og det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Susanne Ebdrup til stillingen. Der var 10 ansøgere i alt til stillingen.  

Mest Læste

Annonce