Ny sundhedschef i Holstebro Kommune

Ledelse

23/3/17 9:03

Nick Allentoft

Henter ny sundhedschef i regionen. Første opgave bliver borgernære sundhedstilbud i Center for Sundhed.

Jens Bejer Damgaard kommer fra en stilling som kontorchef i Sundhedsplanlægning i Region Midtjylland, hvor han har arbejdet med sundhedsopgaver siden 2007.

Hans baggrund er 14 års ledelses- og cheferfaring fra det offentlige sundhedsområde i kommuner og region.

Jens Bejer Damgaard har været omdrejningspunktet i arbejdet med sundhedsaftaler mellem region og kommuner og i udarbejdelse af praksisplaner, der omfatter opgaveløsning for de praktiserende læger.

- Jeg er meget tilfreds med, at netop Jens, med hans baggrund, bliver en af frontfigurerne i udviklingen af ”det nære sundhedsvæsen” i Holstebro, siger direktør Helle Bro.

Kommunens andel af ”det nære sundhedsvæsen” vokser bl.a. som følge af, at det kommunale sundhedsområde tilføres flere opgaver. Som en af de første store opgaver skal der skabes borgernære sundhedstilbud i det kommende Center for Sundhed, der åbner i 2018 med både regionale og kommunale tilbud og samarbejdsflader til praksislæger og tandlæger.

- Vi har også behov for et godt og udviklende samarbejde med regionen for at sikre de bedst mulige lokale sundhedstilbud til vore borgere, understreger Helle Bro

- Udvikling og implementering må gå hånd i hånd for, at vi kommer i mål med indsatserne, siger Jens Bejer Damgaard.

Ud over Center for Sundhed står forebyggelse og sundhedsfremme samt tilbud til ældre, især demente, højt på dagsordenen for den kommende sundhedschef.

Jens Bejer Damgaard er uddannet i statskundskab, suppleret med uddannelse i ledelse, og han også fungerer som censor i bl.a. master i offentlig ledelse.

Han bor i Silkeborg og er gift med underviser Helle Damgaard. Sammen har de tre børn.

For Jens fylder sundhed ikke kun i arbejdslivet. Han er det gode eksempel på, at et topjob godt kan kombineres med et aktivt fritidsliv med motionsfodbold, badminton og cykling på mountainbike for at sikre egen sundhed.

- Jens kan supplere et allerede stærkt hold af ledere ud fra hans viden og erfaring, så vi glæder os og ser frem til samarbejdet, slutter Helle Bro.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce