Ishøj siger farvel til kommunaldirektøren

Ledelse

02/11/2016 17:15

Nick Allentoft

Ishøjs mangeårige kommunaldirektør stopper. Samtidig er nyere direktør, der kom fra miljøministeriet konstitueret indtil stillingen bliver slået op.
Anders Hvid Jensen blev ansat som kontorelev i 1971. Siden da har han bestredet en række stillinger i Ishøj Kommune, herunder lederstillinger. Den 1. juli 2009 blev han udnævnt til kommunaldirektør.

”Jeg vil gerne sige tak for et godt og tæt samarbejde til Anders gennem mange år, særligt for de seneste syv år, hvor han og jeg har arbejdet ekstraordinært tæt sammen. 45 års tro tjeneste i samme organisation er vel nærmest enestående,” siger borgmester Ole Bjørstorp.

  Teknik- og miljødirektør konstitueret Kåre Svarre Jakobsen er konstitueret kommunaldirektør i Ishøj Kommune. Den tidligere kommunaldirektør Anders Hvid Jensen er fratrådt stillingen efter gensidig aftale   Det blev resultatet af det seneste byrådsmøde i Ishøj Kommune. Stillingen som kommunaldirektør bliver opslået og genbesat hurtigst muligt.   Kåre Svarre Jakobsen ser frem til den midlertidige rolle som kommunaldirektør.   ”Jeg oplever Ishøj Kommune som en kompetent og dygtig organisation, hvor alle løfter i flok. Det er kun blevet bekræftet i mit daglige møde med både ledere og medarbejdere. Jeg glæder mig derfor til det videre samarbejde, hvor vi sammen kan arbejde for et endnu bedre Ishøj og komme i mål med de politiske målsætninger,” siger konstitueret kommunaldirektør, Kåre Svarre Jakobsen.

I den kommende tid vil han sammen med kommunens koncernledelse sætte fokus på de politiske indsatsområder, som blandt andet tæller sundhed, beskæftigelse og en støjvold samt få koordineret og samlet op på de projekter, der er i gang i organisationen.

Kåre Svarre Jakobsen har været teknik- og miljødirektør i Ishøj Kommune siden marts i år. Før det var han kontorchef i Miljø- og Fødevareministeriet. Privat bor Kåre Svarre Jakobsen i hus i Roskilde med sin kone og fire børn.   Inge Sørensen, centerchef for Ejendomme og Byggesager, er konstitueret teknik- og miljødirektør.   Stillingen som kommunaldirektør opslås primo 2017.  

Mest Læste

Annonce