Pressefoto: Thomas Busk

Mikkel Hemmingsen stopper i Københavns Kommune

Ledelse

31/07/2016 09:32

Nick Allentoft

Mikkel Hemmingsen har meddelt overborgmester Frank Jensen, at han fratræder sin stilling som administrerende direktør i Økonomiforvaltningen

Mikkel Hemmingsen skal være administrerende direktør i Sund & Bælt Holding A/S. 

Mikkel Hemmingsen fratræder sin stilling medio september.

Overborgmester Frank Jensen siger:

”Jeg vil gerne sige stor tak til Mikkel Hemmingsen for på kort tid at have sat gang i en markant og positiv udvikling af Økonomiforvaltningen. Mikkel Hemmingsen har med succes stået i spidsen for at samle Økonomiforvaltningens enheder og sikre en mere effektiv forvaltning. Samtidig har han med Københavns Kommunes nye investerings- og innovationspulje været med til at sikre langsigtede investeringer i nye, smarte velfærdsløsninger. Det er der brug for i en tid, hvor København vokser betydeligt, og hvor byens kernevelfærd skal bevares og udvikles inden for de eksisterende budgetter. Det ærgrer mig, at vi allerede nu skal sige farvel til Mikkel Hemmingsen, men jeg ønsker ham et stort tillykke med hans nye arbejdsliv i Sund & Bælt”.

Om sit jobskifte siger Mikkel Hemmingsen:

”Det har været en rigtig spændende tid for mig i Københavns Kommune, og det har været imponerende at opleve den energi, der har været til at realisere de politiske mål for København. På kort tid er vi kommet langt med at eksekvere Økonomiforvaltningens strategi, der adresserer byens udfordringer og ambitioner både på tværs af kommunen og eksternt. Jeg vil gerne rette en særlig tak til overborgmester Frank Jensen for et godt samarbejde og til Økonomiforvaltningens medarbejdere for deres store engagement. Jeg ville gerne have fortsat rejsen med København, men fik en unik mulighed jeg har valgt at sige ja til. Det er med stor optimisme på byens og Økonomiforvaltningens vegne, at jeg forlader det stærke hold, der fortsat vil bringe København fremad”.

Direktør i Økonomiforvaltningen Søren Tegen Pedersen konstitueres i stillingen som administrerende direktør i Økonomiforvaltningen, og der indledes nu en ansættelsesproces, hvor stillingen slås op. 

Mest Læste

Annonce