To nye direktører til Kolding Kommune

Ledelse

02/05/2016 15:57

Nick Allentoft

Ny kommunaldirektør og ny Beskæftigelses- og Integrationsdirektør er hentet i Herning og Vejle.

Henrik Beyer er ansat som ny kommunaldirektør i Kolding Kommune pr. 1. juni, og samtidig begynder Michael Petterson som Beskæftigelses- og Integrationsdirektør.

Den 50-årige Henrik Beyer er Cand. oecon. og har en Master of Public Management. De seneste seks år har han været Direktør for Børn og Unge i Herning Kommune.

”Selvom jeg efterhånden har arbejdet i den kommunale sektor i mange år, brænder jeg fortsat for at udvikle velfærdsopgaver, ikke mindst i disse år hvor nye samarbejdsformer, alliancer og digitalisering giver helt nye perspektiver for at udvikle innovative velfærdsløsninger”, siger Henrik Beyer om forventningerne til sit nye job.

Første maj opretter Kolding Kommune også en Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning. 49-årige Michael Petterson bliver fra 1. juni direktør for den nye forvaltning, der dækker hele arbejdsmarkedsområdet, herunder jobcentret, samt integration, hvor der b.la. skal sikres beskæftigelse til de mange nye flygtninge.

Michael Petterson har to officersuddannelser og en Master of Public Management, og kommer fra en stilling som Arbejdsmarkedschef i Vejle Kommune.

”Jeg ser frem til, at Kolding Kommune i samspil med mange interessenter og gennem virksomhedssamarbejde kan udvikle ydelser til borgere og virksomheder. Det gælder på arbejdsmarkedsområdet generelt og i integrationen af nye borgere, som jeg også har erfaring med”, siger Michael Petterson.

Indtil de nye direktører er på plads om en måned, er Børne- og Uddannelsesdirektør Helle Thiele konstitueret som Beskæftigelses- og Integrationsdirektør, og By- og Udviklingsdirektør Thomas Boe er konstitueret som kommunaldirektør.

 

Mest Læste

Annonce