"Arbejdsmarkedsområdet er inde i en spændende udvikling. Med de seneste ansættelser udgør vi et kompetent og stærkt hold, der kan realisere de ambitioner, som kommunalbestyrelsen har besluttet med vedtagelsen af en handlingsplan og af en ny arbejdsmarkedspolitik," udtaler arbejdsmarkedsdirektør Michael Engelsbæk. Logo: Norddjurs Kommune.

Stærkt hold er sat på arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune

Ledelse

29/04/2015 12:25

Mikkel Sarka

Et stærkt hold er nu sat på arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune med ansættelse af to nye chefer - en for henholdsvis ressource og udvikling samt en chef for borgerservice og udbetaling.
I forbindelse med at Norddjurs Kommune styrker arbejdsmarkedsområdet, har man ansat chefer til to nyoprettede stillinger.   Som borgerservice- og udbetalingschef er ansat Tonny Olsen. Han kommer fra en stilling som borgerservicechef i Favrskov Kommune, har 8 års erfaring med kommunal borgerservice og blandt andet været med til at udvikle nye og ændrede forvaltningsområder. Derudover indgår Tonny Olsen i flere netværk både mellem forvaltninger i kommunen men også på tværs af kommuner og til andre myndigheder. Tonny Olsen er 50 år og bosat i Assentoft.   Som chef for ressource og udvikling har Norddjurs Kommune ansat Iben Günther Nielsen. Hun er 48 år og bosiddende i Aarhus. Iben Günther Nielsen har siden 1990 arbejdet i Aarhus Kommune som virksomhedskonsulent, faglig koordinator og senest som afdelingsleder for Jobcenter Aarhus. Her har hun haft det daglige ansvar for fleksjobs og ledighedsydelsesområdet. Hun har blandt andet arbejdet med kerneopgaven, borgeren som aktiv medspiller samt iværksat en fokuseret indsats for de længst ledige ledighedsydelsesmodtagere i Aarhus Kommune med gode resultater.

Ansættelserne af de to nye chefer sker som en del af den handlingsplan, der blev sat i værk i november 2014. Norddjurs Kommune igangsatte samtidigt en ny arbejdsmarkedspolitik, som kommunalbestyrelsen vedtog i februar i år. Den skal være omdrejningspunkt for indsatsen de kommende år.

Begge chefer tiltræder stillingerne per 1. juni 2015.

Arbejdsmarkedsdirektør Michael Engelsbæk glæder sig over ansættelserne og udtaler:

"Arbejdsmarkedsområdet er inde i en spændende udvikling. Med de seneste ansættelser udgør vi et kompetent og stærkt hold, der kan realisere de ambitioner, som kommunalbestyrelsen har besluttet med vedtagelsen af en handlingsplan og af en ny arbejdsmarkedspolitik. Det ser jeg meget frem til".

 

Mest Læste

Annonce