Nordfyn henter ny direktør i Fredericia

Ledelse

29/3/19 6:26

Nick Allentoft

Tidligere direktør for Vækst i Fredericia Kommune har bevidst valgt at søge job i Nordfyns Kommune, da kommunen er en god arbejdsplads, og fordi samarbejdet i kommunen er stærkt, skriver kommunen i pressemeddelelse.

Kommunalbestyrelsen har her til aften godkendt ansættelsen af Mogens Bak Hansen i stillingen som direktør for Social og Arbejdsmarked i Nordfyns Kommune. Mogens Bak Hansen er 48 år og bor i Fredericia. Han var indtil årsskiftet direktør for Vækst i Fredericia Kommune og dermed direktør for områderne Teknik og Miljø, Arbejdsmarked og Borgerservice samt Kultur og Idræt.

Mogens Bak Hansen er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har taget en masteruddannelse i ledelse ved Henley Business School, University of Reading UK.

Kommunens nye direktør for Social og Arbejdsmarked har derfor en solid erfaring og stærk faglig ballast til at træde ind i det nye job,

    - Vi har i ansættelsesudvalget hæftet os ved de solide erfaringer og de mange resultater, som Mogens Bak Hansen har skabt i sit tidligere job. Den brede baggrund er et stort plus, både i forhold til hurtigt at stille sig i spidsen for de områder, han skal være direktør for, og i direktionen, hvor det er samarbejdet på tværs, der skal i spil, siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen.

Mogens Bak Hansen glæder sig til at tiltræde i sit nye job.

    - Jeg har søgt jobbet, fordi Nordfyns Kommune er en god arbejdsplads. Kommunen har et tydeligt og ambitiøst strategisk sigte i både sit ledelsesarbejde og det politiske arbejde med at udvikle kommunen. Det er mit indtryk, at både den politiske og administrative ledelse er ambitiøs og velfungerende, og at samarbejdet i kommunen er stærkt og frugtbart. Jeg interesserer mig meget for nærdemokratiet og samarbejdet med borgeren, så derfor er velfærdsområdet også et rigtig spændende område at arbejde i for mig.

Mogens Bak Hansen bor i Fredericia og har tre døtre, hvoraf en er hjemmeboende. Han tiltræder i jobbet den 1. maj 2019. Han erstatter direktør  Ulla Andersen, der går på pension med udgangen af marts måned.