Ann Hermansen er ny chef for Børn og Unge i Randers Kommune.
Ann Hermansen er ny chef for Børn og Unge i Randers Kommune.

Randers: Ny chef for Børn og Familie

Ledelse

27/2/15 8:28

Nick Allentoft

Randers Kommune har netop ansat ny chef for Børn og Familie. Hun tiltræder 1. april.

Ann Hermansen har 10 års erfaring med ledelse herunder særligt på det specialiserede børneområde. Blandt de tidligere stillinger, Ann Hermansen har haft, er både chef for børnehandicapområdet i Aarhus Kommune og direktør i Rebild Kommune.

Ann Hermansen er uddannet socialrådgiver og har ud over en række efteruddannelsesforløb også taget en master i public governance fra Aalborg Universitet.

Hun kommer fra en stilling som senior manager hos BDO Consulting, hvor hun siden juni 2014 har haft ansvar for blandt andet kvalitetsudvikling af det specialiserede børneområde, faglig udvikling af ledelse og styring på samme område samt rådgivning af topledelser og kommunalbestyrelser.

”Vi glæder os til, at Ann Hermansen kommer til Randers Kommune. Vi får en chef, der både lægger vægt på udvikling og faglighed, kvalitet og kompetent forandringsledelse. Dermed har Ann Hermansen et solidt afsæt inden for netop det område, som familieafdelingen arbejder med,” siger Lars Keld Hansen, direktør for Børn, Skole og Kultur.

Ann Hermansen er en engageret chef, der er vant til at arbejde sammen med mange forskellige fagområder og aktører. CV’et er langt og vidner både om erfaring som seniorkonsulent, direktør i Rebild Kommune med ansvar for skoler, det specialiserede børne- og voksenområde og dagtilbud, chef for handicapområdet i Aarhus Kommune og leder af familie- og handicapområdet i Viborg Kommune. Samtidig har Ann Hermansen lang erfaring med at lede mennesker, er drevet af engagement og hjerte for netop at finde gode løsninger på familieområdet sammen med medarbejdere.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang i Randers kommune. Familieområdet er mit hjertebarn, og jeg glæder mig til, sammen med ledere og medarbejdere, at skabe de bedst mulige betingelser for at vi kan yde en god indsats overfor de børn og familier, som har brug for en særlig indsats. Der er allerede gjort et stort stykke arbejde, og det glæder jeg mig til at bygge videre på,” siger Ann Hermansen, der privat bor i Havndal nord for Randers.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce