Ny direktør for børn og unge kommer fra erhvervsstilling

Ledelse

01/04/2016 13:33

Nick Allentoft

Rebild Kommune har hentet ny direktør for Børn og Unge, Familie, Handikap, Kultur og Fritid i Business Development Aalborg.

Rebild Kommunes byråd har på deres møde i går aftes godkendt ansættelse af ny direktør med ansvar for Center Børn og Unge, Center Familie og Handicap og Center Kultur og Fritid. Valget faldt på Vibeke Lei Stoustrup.

Vibeke Stoustrup er cand. scient. pol, 52 år og kommer fra en stilling som afdelingschef for Business Development i Aalborg Kommune – her har hun haft ansvar for etablering og udvikling af det nystartede fælles nordjyske samarbejde om erhvervsudvikling, Business Region North.

Hun var i 2013-14 konstitueret som direktør for Skole og Kultur i Aalborg Kommune, og fra 2006 til 2013 var hun leder af Aalborg Kommunes Erhvervsafdeling.

- Vi har med Vibeke Stoustrup fået en særdeles erfaren leder, der har rigtigt mange kvalifikationer at byde på. Hun har i høj grad bestået sin prøve i rollen som direktør i Aalborg Kommune, og vi er rigtigt glade for, at det er lykkes os at hente hende til Rebild Kommune, siger kommunaldirektør Jes Lunde.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Vibeke Stoustrup, alle de områder jeg får særligt ansvar for, ligger mit hjerte nært. Det er en stor fornøjelse at kunne komme til at arbejde med udvikling og styring af nogle af de mest centrale og spændende kommunale opgaveområder.

Vibeke Stoustrup tiltræder den 1. maj 2016.

 

Mest Læste

Annonce