Ny direktør til Rebild Kommune

Ledelse

22/3/18 9:50

Nick Allentoft

Henter ny direktør i Region Nordjylland.

Rebild Kommune har ansat Charlotte Larsen som direktør med særligt ansvar for Pleje og Omsorg samt Sundhed, Kultur og Fritid. Hun tiltræder 1. maj.

Charlotte Larsen er 51 år gammel og kommer fra en stilling som kontorchef i Region Nordjylland. Hun har mere end ti års ledererfaring, primært inden for sundhedsområdet.

- Jeg har i mange år samarbejdet med de nordjyske kommuner, særligt på sundhedsområdet. Jeg glæder mig til at skulle bidrage til udviklingen af Rebild Kommune i samarbejde med politikere, ledere og medarbejdere på de områder, jeg får ansvaret for, siger Charlotte Larsen.

Kommunaldirektør Jes Lunde glæder sig også til samarbejdet:

- Vi har haft et særdeles godt ansøgerfelt, hvor mange stærke kandidater har budt ind – og jeg glæder mig rigtig meget til et godt samarbejde med Charlotte.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der indstillede Charlotte Larsen til direktørstillingen – en indstilling som byrådet tiltrådte onsdag aften.

Charlotte Larsen afløser Anne Krøjer der i februar fik job i Vesthimmerlands Kommune som ny direktør for deres Sundheds- og Kulturforvaltning.

Charlotte Larsen bor i Aalborg med sin mand og har to voksne døtre. Hun nyder både naturen og byens kulturtilbud, når arbejdskalenderen tillader det. Som barn var Rebild Bakker et yndet udflugtsmål – en tradition der nu er mulighed for at tage op igen.