Nu stopper Ole Pass: Ny social- og sundhedsdirektør i Rødovre

Ledelse

31/8/16 6:09

Nick Allentoft

Efter 25 år på posten går Ole Pass på pension den 30. september. Rødovre Kommune har mellem 42 ansøgere valgt ny social- og sundhedsdirektør fra den 1. oktober.
Henrik Abildtrup kommer fra en stilling som vicedirektør for beskæftigelses- og socialområdet i Roskilde Kommune.

”Der står meget stor respekt omkring Rødovre Kommunes indsats på social-, sundheds-, og beskæftigelsesområdet. Jeg ser frem til sammen med politikere, borgere, medarbejdere og ledere i Rødovre Kommune at udvikle området fortsat, så Kommunalbestyrelsens vision for fornyelsen af velfærdsområdet bliver en realitet. Jeg glæder mig til at gå i gang med udfordringerne i mit nye job i Rødovre”, siger Henrik Abildtrup.

Han er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Roskilde Universitet og har afsluttet en to-årig systemisk lederuddannelse fra DISPUK, et kursus i Offentlig Topledelse fra Metropol (KIOL Executive) og International Public Executive fra CBS.   Udover mere end fire år som vicedirektør i Roskilde Kommune har Henrik Abildtrup en fortid som centerchef for Udvikling og Digitalisering i Hørsholm Kommune, chefkonsulent i KL's konsulentvirksomhed samt konsulent i Hørsholm Kommune.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce