Ny direktør for Børn og Skole i Roskilde Kommune

Ledelse

04/10/2016 13:51

Nick Allentoft

Roskilde har hentet ny direktør for Børn og Skole området i Københavns Kommune.

Ane K. Christensen kommer fra en stilling som kontorchef for Center for Politik i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Ane er 44 år og uddannet cand.polit. fra København Universitet.

Jeg glæder mig til at være med til at få alle børn og unge til at trives og lære i Roskilde Kommune. Hele mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med skabe sammenhæng i børn og unges liv, hvad enten det er i overgangen fra daginstitution til skole eller mellem specialindsatser og normalområdet”, siger Ane K. Christensen og fortsætter:

”Min erfaring er, at de bedste resultater skabes i samarbejde med borgeren, på tværs af kommunen og med brug af netværk og frivillige organisationer. Jeg går til opgaven med ydmyghed og ambitioner om gøre en forskel i en kommune, der har børn og unges læring og udvikling øverst på dagsordnen.”

Kommunaldirektør Henrik Kolind byder velkommen til Roskilde Kommune og i direktionen:

”Stort velkommen til to stærke profiler, der på hvert deres område har udmærket sig fagligt og som gode ledere. Ansættelsesudvalget har haft et meget stærkt felt af ansøgere. Det siger noget om Roskilde Kommune og vores visioner og vilje til at udvikle servicen for borgerne, når så mange kompetente ledere gerne vil arbejde her. Jeg ser frem til et godt samarbejde og gode resultater,” siger Henrik Kolind.

Der har været over 60 ansøgere til de to stillinger.

I direktørområdet Børn og Unge er der 3.628 ansatte.

Mest Læste

Annonce