Roskilde henter direktør i Kalundborg

Ledelse

29/4/19 8:29

Nick Allentoft

Roskilde henter ny direktør for social, job og sundhed i Kalundborg. Hun har tidligere været i både Middelfart og Vejle og har rødder i Jelling, skriver kommunen.
Mette Heidemann er ansat som ny direktør i Social, Job og Sundhed med første arbejdsdag 1. juni. Hun kommer fra en stilling som direktør for skole, børn og familie i Kalundborg Kommune.

Mette Heidemann har tidligere været social- og sundhedsdirektør fem år i Middelfart Kommune og har også titlen som socialchef fra Vejle Kommune på CV´et.

- Jeg har store forventninger til Mettes evne til at sikre udviklingen af velfærden for borgerne igennem god ledelse og en stærk faglighed. Mette er en meget erfaren direktør med stærke lederkompetencer med fokus på ordentlighed. Hun har udmærket sig fagligt på socialområdet i mange år, og derfor har det også været et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Mette til stillingen som direktør i Social, Job og Sundhed, siger kommunaldirektør Henrik Kolind.

Mette Heidemann er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har senere taget en master i systemisk ledelse.

- Jeg glæder mig meget til at starte nyt job i en stor kommune med udvikling af velfærden for borgerne højt på dagsordenen. Personligt som fagligt er ordentlighed, respekt og nysgerrighed vigtige værdier for mig, uanset om det handler om ledelse eller om mødet mellem mennesker. Værdier som jeg oplever er værdsatte i Roskilde Kommune, og jeg ser meget frem til samarbejdet med borgere, byråd, ledere og ikke mindst medarbejdere, siger Mette Heidemann og slutter:

- Jeg kommer ikke til Roskilde med færdigstrikkede løsninger. ​Min tilgang er i stedet at bruge tid på at mødes med medarbejdere og borgerene lokalt, så vi sammen kan finde de gode løsninger. Personligt glæder jeg mig ​også til at flytte til Trekroner, hvor min mand og jeg har købt hus, og nærheden til det lokale, håber jeg også vil give noget fagligt udbytte.

Mette Heidemann er gift og har fire voksne børn, og familien har sine rødder i Jelling.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.