Brand i jobcenter var påsat

16/03/2012 11:10

Syddjurs Kommune

Politiet har netop konkluderet af branden natten til mandag den 12. marts i Syddjurs Kommunes administrationsbygning i Kolind var påsat. Bygningen rummede borgerservice, jobcenter, ydelseskontor og bibliotek, og nedbrændte totalt. Indbrudsalarmen i Kolind Administrationsbygning gik kl. 1.01 natten til den 12. marts. På grund af nogen teknisk problemer blev den ikke aktiveret hos alarmselskabet. Branden blev derefter meldt til brandvæsenet af forbipasserende borgere kl. 1.42 om natten.

Østjyllands politi har nu på baggrund af de tekniske undersøgelser konkluderet at branden var påsat.

Borgmester Kirstine Bille udtaler i den forbindelse:" Det er naturligvis en uhyggelig nyhed at få, og en som vi har frygtet at få de sidste dage. Mine tanker går i første omgang til vores medarbejdere som naturligvis er stærkt foruroligede over det her brandattentat. Jeg ved at jobcenter og ydelseskontor indimellem har med voldsomme borgere at gøre, men det her er alligevel udenfor almindelig fornuft. Jeg håber at politiet har nogle gode spor at gå efter, og at sagen bliver opklaret så hurtigt som muligt, så det sætter mindst muligt præg på det daglige arbejde".

Jobcenteret er efter branden tilbage til normal drift. Der er fundet ekstra plads i administrationsbygningen i Ebeltoft og der vil desuden i den nærmeste fremtid blive opført en midlertidig pavillon I Ebeltoft. Ændringer i lokaleforhold som har betydning for borgernes fremmøde vil blive annonceret i de lokale ugeaviser løbende.

For yderligere oplysninger kontakt borgmester Kirstine Bille på 40 22 53 46 eller direktør Jørgen Andersen på 24 86 53 59.

Mest Læste

Annonce