Brand i jobcenter var påsat

16/3/12 10:10

Syddjurs Kommune

Politiet har netop konkluderet af branden natten til mandag den 12. marts i Syddjurs Kommunes administrationsbygning i Kolind var påsat. Bygningen rummede borgerservice, jobcenter, ydelseskontor og bibliotek, og nedbrændte totalt. Indbrudsalarmen i Kolind Administrationsbygning gik kl. 1.01 natten til den 12. marts. På grund af nogen teknisk problemer blev den ikke aktiveret hos alarmselskabet. Branden blev derefter meldt til brandvæsenet af forbipasserende borgere kl. 1.42 om natten.

Østjyllands politi har nu på baggrund af de tekniske undersøgelser konkluderet at branden var påsat.

Borgmester Kirstine Bille udtaler i den forbindelse:" Det er naturligvis en uhyggelig nyhed at få, og en som vi har frygtet at få de sidste dage. Mine tanker går i første omgang til vores medarbejdere som naturligvis er stærkt foruroligede over det her brandattentat. Jeg ved at jobcenter og ydelseskontor indimellem har med voldsomme borgere at gøre, men det her er alligevel udenfor almindelig fornuft. Jeg håber at politiet har nogle gode spor at gå efter, og at sagen bliver opklaret så hurtigt som muligt, så det sætter mindst muligt præg på det daglige arbejde".

Jobcenteret er efter branden tilbage til normal drift. Der er fundet ekstra plads i administrationsbygningen i Ebeltoft og der vil desuden i den nærmeste fremtid blive opført en midlertidig pavillon I Ebeltoft. Ændringer i lokaleforhold som har betydning for borgernes fremmøde vil blive annonceret i de lokale ugeaviser løbende.

For yderligere oplysninger kontakt borgmester Kirstine Bille på 40 22 53 46 eller direktør Jørgen Andersen på 24 86 53 59.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.