Ny direktør i Tønder Kommune

Politik

01/11/13 12:07

Lone Vesterman Rasmussen, 49 år, er ansat som ny direktør for Social, Arbejdsmarked og Sundhed

Tønder Kommunes nye direktør for Social, Arbejdsmarked og Sundhed er Lone Vesterman Rasmussen fra Egtved.

Lone Vesterman Rasmussen, der er 49 år, kommer til Tønder med stor erfaring inden for offentlig ledelse, bl.a. som seniordirektør i Kolding Kommune, hvor hun har været ansat siden 2010. Hun tiltræder det nye direktørjob i Tønder den 1. december.

Lone Vesterman Rasmussen glæder sig til at tage fat på de nye opgaver i Tønder Kommune, hvor hun især vil have fokus på, at kommunen leverer endnu bedre service til borgerne inden for de ressourcer, der er til rådighed.

- Det er bl.a. et spørgsmål om at finde nye veje og nye måder at løse velværdsopgaverne på. Vi skal satse på udvikling og innovation af de faglige ydelser på velfærdsområdet. Det kan både være med til at give bedre service til borgerne og udvikle den faglige stolthed hos personalet. Det vil gøre os i stand til fortsat at tiltrække og fastholde de dygtige medarbejdere, siger Lone Vesterman Rasmussen.

Hun ser det også som en vigtig opgave at udvikle arbejdsmarkedsområdet gennem styrkelse af samspillet mellem det offentlige og det private erhvervsliv.

- Vi skal åbne den kommunale drift mere op, så vi i højere grad kan være med til understøtte produkt- og serviceudvikling og iværksætteri.

Lone Vesterman Rasmussen er oprindelig uddannet ergoterapeut i Holstebro og har siden videreuddannet sig i offentlig ledelse på Syddansk Universitet med et universitetsdiplom og efterfølgende en masteruddannelse.

Inden hun i 2010 blev ansat som seniordirektør i Kolding Kommune, har Lone Vesterman Rasmussen bl.a. været aktivitetsleder på Randers Kollektivhus, leder af aktivitetsområdet i Aabenraa Kommune, leder af ældreområdet i Tinglev Kommune og pleje- og sundhedschef i Fredericia Kommune.

Borgmester Laurids Rudebeck glæder sig til at byde Lone Vesterman Rasmussen velkommen på direktionsgangen på Tønder Rådhus.

- Med Lone Vesterman Rasmussen får vi en meget kompetent person til at stå i spidsen for et område, der byder på store udfordringer, ikke mindst fordi velfærdssamfundet er under omstilling, siger Laurids Rudebeck.

Direktøren for Social, Arbejdsmarkedet og Sundhed indgår i kommunens direktion og har ledelsesansvar for fagområderne arbejdsmarked og sundhed, pleje og omsorg samt psykiatri og handicap. Inden for det samlede direktørområde er der i alt ansat omkring 2.000 medarbejdere.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.