Vejle har fået ny velfærdsdirektør

Ledelse

25/02/2016 16:06

Nick Allentoft

Vejle Kommune har hentet ny velfærdsdirektør i Lemvig Kommune.

Det er en erfaren velfærdsdirektør, Vejle Kommune har ansat fra 1. april.

Anne Mette Lund, der er 48 år, har en baggrund som cand.scient.pol. fra Århus Universitet. Hun har været ansat i Lemvig Kommune siden 2004, hvor hun begyndte som vicesocialchef. I 2007 blev hun direktør for Arbejdsmarkeds- og Integrationsområdet og fik senere også ansvaret for social- og sundhedsområdet.

Inden karrieren i Lemvig hentede Anne Mette Lund erfaring i Blaabjerg, Thisted og Sydthy Kommuner.

Anne Mette Lund har som ansvarlig for velfærdsområdet i Lemvig haft stor fokus på at skabe en meget effektiv og udviklingsorienteret organisation, der kan skabe bedre og mere velfærd inden for en stram økonomisk ramme. Af nye udviklingsinitiativer kan nævnes tryghedshotel, senhjerneenhed, døgnrehabiliteringsenhed og igangsættelse af stort samskabelsesprojekt.

- Vejle Kommune er meget veldrevet, og der er styr på den primære drift og økonomien. Samtidig har kommunen opstillet nogle ambitiøse visioner og mål, siger Anne Mette Lund. Jeg glæder mig til at bruge mine erfaringer og kompetencer til, at Vejle Kommune og Velfærdsforvaltningen når målet om en national førerposition inden for velfærdsudvikling.

- Vigtige indsatsområder er bl.a. at skabe et økonomisk råderum, videreudvikling af samskabelse, implementering af hverdagsteknologi og et tæt samarbejde mellem senior- og voksenområdet, siger den nye velfærdsdirektør.

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard glæder sig til samarbejdet med den nye velfærdsdirektør.

- Velfærd er et meget stort og vigtigt område, som har både borgernes og politikernes fokus. Vores nye direktør skal betjene både Seniorudvalget og Voksenudvalget, og jeg er sikker på, at vi får et fortræffeligt samarbejde med Anne Mette Lund.

Også kommunaldirektør Niels Ågesen ser frem til samarbejdet med Anne Mette Lund i direktionen.

- Det er en meget erfaren og kompetent direktør, vi har ansat, og jeg er sikker på, at hun bliver et stort aktiv både for Velfærdsforvaltningen og for udviklingen af det tværgående samarbejde i direktionen.

Privat har Anne Mette Lund tre børn og interesserer sig bl.a. for kunst og motion.

Den nye velfærdsdirektør afløser Kirsten Tønnesen, der forlader Vejle Kommune for at gå på pension.

 

Mest Læste

Annonce