Kompetencesekretariatet

Kompetencesekretariatet

Kristen Bernikows Gade 4, 4. sal , 1105 København K

Telefon: 33 18 69 69 Website: www.kompetenceudvikling.dk E-mail:

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling. På vegne af overenskomstparterne understøtter vi det fælles arbejde med kompetenceudvikling på statens arbejdspladser.
 
Vi tilbyder rådgivning, viden og økonomisk støtte til individuel kompetenceudvikling på statens arbejdspladser.
 
Kompetencesekretariatet er etableret af overenskomstparterne på det statslige overenskomstområde, Finansministeriet og Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU). Vi er finansieret over overenskomsten. Derfor er vores tilbud gratis for statens arbejdspladser.

Artikler

 • Digital omstilling kræver både mindset og kompetencer
  30.09.18 Uddannelse

  Hvad vil det sige at skabe et digitalt mindset i organisationen? Og hvad er forskellen på at være digital kompetent og på at have et digitalt mindset?

 • Fem gode råd til udvikling af digitale kompetencer
  26.09.18 Uddannelse

  Kompetencesekretariatet har i vores rådgivning af arbejdspladser fået god indsigt i, hvad der er vigtigt, når man kompetenceudvikler til digitalisering. Det har vi sammensat til 5 råd til arbejdet med udvikling af digitale kompetencer.

 • Tendenser i arbejdet med digitale kompetencer
  23.09.18 Uddannelse

  Mange statslige arbejdspladser gennemfører digitale omstillinger. Men hvad er baggrunden for omstillingerne? Hvilke kompetencer har de fokus på? Og hvilke metoder anvender de? Vi har samlet en række tendenser fra arbejdet med digitale kompetencer.

 • Kompetencer til digital omstilling
  20.09.18 Uddannelse

  Indfører arbejdspladsen nye teknologier, så skaber det altid et behov for styrkede kompetencer. Men ofte er snævre systemkompetencer ikke nok til at omstille arbejdspladsen og udnytte potentialet i de nye digitale løsninger.

Cases

TILMELD NYHEDSBREV