Region Midtjylland indgår aftale med EG Silkeborg Data

Infrastruktur

13/8/18 3:00

Per Roholt

Region Midtjylland og EG Silkeborg Data har efter et EU-udbud indgået aftale om levering af et løn- og arbejdstidsplanlægningssystem.

Region Midtjylland og EG Silkeborg Data har efter et EU-udbud indgået aftale om levering af et løn- og arbejdstidsplanlægningssystem.

Med aftalen får regionen nye muligheder for planlægning af behandlinger og for at støtte ledernes arbejdstidsplanlægning og lønadministration.

Den nye aftale træder i kraft fra 2020.

Læs også artiklen: Bedre ressourcestyring i Region Hovedstaden skal optimere patientforløb

Genvalg til nuværende leverandør
Region Midtjylland udbød sin nuværende løn- og HR, samt en vagtplanløsning i et EU-Udbud, der altså gav genvalg til EG Silkeborg Data A/S.

Genvalget skyldes ikke mindst, at EG er gået i samarbejde med engelske Allocate Software om den nye planlægningsløsning, EG Optima.

EG/Samfundsdesign på DenOffentlige

EG er Skandinaviens førende it-servicevirksomhed med over 12.000 kunder.

Virksomheden er aktiv redaktør for eget indhold på DenOffentlige og driver hertil sine egne dialogplatforme på SamfundsDesign.dk og 
TransformationTools.dk

 

- Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder, som vi igennem årene har arbejdet tæt sammen med på mange områder, lige fra løn og vagtplanlægning til drift af regionens sociale tilbud. Derfor er vi meget glade for genvalget som leverandør, siger CEO Allan Jepsen, EG:

- Især er det en fornøjelse, at Region Midtjylland implementerer vores nye ressourceplanlægningsværktøj, EG Optima, der er en stor strategisk og nyskabende satsning for EG Silkeborg Data.

Vi har sammen med Allocate Software udviklet en fremtidssikret tilgang til hele området for løn- og vagtplanlægning, der inddrager frontline teknologi og funktionalitet. Løsningen er det mest avancerede på markedet lige nu, og det har derfor været vigtigt for os, at den også nu er accepteret på det danske marked, siger CEO, Allan Jepsen, EG Silkeborg Data.

Den samlede kontrakt løber over otte år, betyder, at EG fortsat skal stå som leverandør af en løn- og HR-løsning til regionens 37.000 medarbejdere, men omfatter desuden leverancen af det nye ressourceplanlægningsværktøj, EG Optima, der primært skal anvendes af de 27.000 ansatte på regionens sygehuse.

Læs mere om EG SD Løn

Om EG
EG er en skandinavisk teknologipartner med mere end 1.800 medarbejdere fordelt på 28 lokationer i Skandinavien og Polen. EG leverer digitaliseringsløsninger til mere end 12.500 offentlige og kommercielle kunder.

Yderligere oplysninger

CEO Allan Jepsen, EG Silkeborg Data  A/S, +45 2085 9441

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.