Kortfilm om livet i Hedensted Kommune

I kommunens mange små lokalsamfund leves et mangfoldigt liv. Det er der nu lavet 15 korte videofilm om. Små film, hvor borgene fortæller om, hvorfor de er så glade for at bo i Hedensted Kommune.

Den 10. september holdes premiere på ”Borgerne fortæller”: 15 videofilm af og med borgere i 15 forskellige lokalsamfund.

Premieren foregår kl. 17.00 på Castberggård i Urlev. Gæsterne, som er lokalråd, byråd og de medvirkende, bliver budt velkomne på den røde løber.

Filmene er produceret i foråret og forsommeren 2013 i samarbejde med lokalråd og lokale borgere. Målet er, at fortælle de gode historier fra de enkelte lokalsamfund, og i det hele taget om livet der.

Projektet er sat i værk af Det Fælles Landdistriktsråd.

Hvert af de deltagende lokalråd har fået et kamera til at optage billeder og video af forskellige begivenheder. De har etableret egne YouTube kanaler, hvor de samler videoklip fra både begivenheder og dagligdagen.

Herudover er der optaget en introduktionsvideo i hvert lokalområde, som består af lokalrådets videoer, billeder og interviews med borgere, klippet sammen med en køretur igennem lokalområderne.

Pressen er naturligvis velkommen til premieren.

Se kortfilmene på Hedensted Kommunes YouTubekanal

Emneord: Borgerne fortæller, Lokalsamfund
Hedensted Kommune på DenOffentlige.dk Hedensted Kommune
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 29.10.21 Velfærd
  Hver niende lejlighed bebos af dens ejer

  På trods af høj efterspørgsel på ejerlejligheder er det stadig kun hver niende etagebolig, der bebos af dens ejer. Etablerede man flere ejerboliger, ville de hurtigt finde nye ejere, vurderer mæglerkæden Estate.

 • 09.06.21 Velfærd
  Her er økonomiaftalen for 2022

  Ny økonomiaftale sikrer, at kommunerne kan følge med på demografien. Der er ikke råd til det løft af socialområdet, som KL har foreslået.

 • 25.11.14 Politik
  Ramløse som attraktivt lokalsamfund

  Børn, unge og ældre skal fremover opleve Ramløse som et lokalsamfund, der er attraktivt, fordi det både har et mere sammenhængende læringsmiljø og et lokalsamfund med en stærk sammenhængskraft.

 • 15.04.14 Ledelse
  Lokalsamfundet ind i skolebestyrelserne

  Den kommende folkeskolereform betyder store ændringer i hverdagen for elever og lærere. I tråd med reformen lægger kommunen nu også op til ændringer for skolebestyrelserne.

 • 20.03.14 Velfærd
  Et stærkt kommunestyre er afgørende for vækst og lokal balance

  KL præsenterer i dag et analysearbejde, der afdækker de økonomiske og strukturelle udfordringer for kommunerne og deres betydning for kommunernes muligheder for at skabe vækst og opretholde bæredygtige lokalsamfund.