Sådan bruger du DenOffentlige.dk

DenOffentlige.dk er en platform for videndeling og information.

DenOffentlige har ikke nogen betalingsmur. Alle kan læse med gratis, og alle kan redaktionelt eller med udgiveraftale få adgang til at udgive indhold på DenOffentlige.

Det betyder, at vi som samskabt medie ikke er bedre end, vi og vores udgivere gør det. Derfor opfordrer vi vores medlemmer og skribenter til at have fokus på god opførsel, der respekterer læseren.

Redaktionen forbeholder sig ret til at slette indhold, der krænker andre eller overtræder gældende lovgivning.

Kodeks
På DenOffentlige opfordres alle til at deltage i debatten og kommentere vores indhold. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

 • Alene kritiserer

 • Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

 • Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

 • Indeholder injurierende indhold

Kodeks for kunder/udgivere

Skriv i klart og forståeligt sprog og brug de forskellige formater, som de er tænkt:

 • Pressemeddelelser - når du har noget nyt at fortælle.

 • Cases - til den gode historie, der er konkret, dokumenteret og bidrager med innovation.

 • Blog - til personen med en aktuel holdning

 • Navne - når der er nye medarbejdere, udnævnelser eller lign.

Undgå reklamebudskaber – reklame kan placeres som annonce og er ikke del af udgiveraftalerne.

DenOffentlige forbeholder sig retten til at dele indhold på egne og kunders platforme.

LÆS OM COPYRIGHT, OPHAVSRET OG ØVRIGE JURIDISKE VILKÅR FOR BRUG AF DENOFFENTLIGE.DK HER.

Udgivervilkår og handelsbetingelser
Vilkårene dækker udgivers adgang (Blogger, Aktør og Redaktør) til publicering og deling af artikler, pressemeddelelser, blog m.fl. på DenOffentlige.dk

Udgiveradgangen betales et år forud indtil skriftlig opsigelse med 30 dages varsel inden udløb af en bindingsperiode på minimum 12 måneder fra opstartsdato. Modregning ydes ikke. Manglende betaling er ikke gyldig opsigelsesmetode.

Rabatter eksempelvis i forbindelse med kampagner gælder i første bindingsperiode, herefter bortfalder eller justeres rabatten.

DenOffentlige har ret til at ændre udgivervilkår. Væsentlige ændringer varsles med 31 dage. Ved fejl eller mangler kan DenOffentlige kontaktes. Fejl på kundens udstyr er uvedkommende. Øvrige tekniske fejl rettes hurtigst muligt. Der godtgøres ikke for nedetider.

Udgivers adgang til at udgive artikler er organisationsspecifik, adgangen må derfor ikke deles med andre organisationer end den eller de fakturerede juridiske enheder uden skriftlig aftale herom.

Hvis dette ikke overholdes, har DenOffentlige ret til at fakturere udgiveren/kunden jf. vores normalpriser.

Rettigheder og kodeks er gældende.
 
DenOffentlige & GDPR
DenOffentlige bruger cookies og indsamler data eksempelvis men ikke udelukkende for at optimere forretningsudvikling, levere retvisende læsertal til samarbejdspartnere (anonymiseret), finde efterspurgt indhold. Vi opbevarer med andre ord ikke andre oplysninger om dig end dem, du bevidst oplyser os ved at tegne et gratis abonnement på vores nyhedsbrev.
 
Vi bruger følgende leverandører:

 • Hubspot til CRM

 • Google til mail, analytics og drive

 • Mailchimp til at sende store mængder mail bl.a. nyhedsbrevet og

Mediehuset har med ovenstående leverandører sikret sig en databehandleraftale så vidt nødvendig og muligt.
 
Som registreret bruger/kunde/udgiver på DenOffentlige er det dit eget ansvar, at du ikke deler personfølsomme oplysninger.
 
Vi videresælger ikke personfølsomme data til tredjepart eller adgang til personfølsomme data, som vi indsamler i forlængelse af vores nyhedsbrev eller besøg på hjemmesiden.
 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du udelukkende, at vi må sende dig et nyhedsbrev, hvor der kan indgå annoncer og indhold fra kunder. Annoncørerne og kunderne får typisk udleveret data på antal visninger, indgange (SoMe, Organic, Direct) og information fra årlige læserundersøgelser.
 
Nyhedsbrevet kan nemt afmeldes i bunden af hvert nyhedsbrev.
 
Ved kontakt til [email protected] med ønske om at blive glemt, gennemgår vi ovenstående systemer og sletter personfølsomme data relateret til dig.