Læsøs kommunaldirektør stopper

Johan Norden fratræder efter eget ønske som kommunaldirektør i Læsø Kommune.

Kommunaldirektør i Læsø Kommune Johan Norden har besluttet at opsige sin stilling på grund af længerevarende sygdom.
 
Johan Norden udtaler:

”For en lille kommune som Læsø er det nødvendigt, at kommunaldirektøren er til stede og arbejder på fuld kraft. Det kan jeg desværre ikke leve op til længere, da jeg er blevet ramt af sygdom af længere varighed. Det er en ærgerlig beslutning, for jeg har været rigtig glad for at være i kommunen. Men jeg føler, at det er det eneste rigtige at gøre af hensyn til kommunen og de ansatte.”

Borgmester Tobias Birch Johansen beklager, at Johan Norden på grund af sygdom ikke længere føler, han kan bestride sit job.
 
”Men jeg har stor respekt for, at Johan Norden har truffet den beslutning af hensyn til kommunen. Og kommunalbestyrelsen vil gerne rette en stor tak til Johan Norden for den indsats, som han har ydet for Læsø Kommune i de seneste 2 år som kommunaldirektør. Vi ønsker ham god bedring og alt godt i fremtiden.”
 
Emneord: John Norden, Læsø Kommune, Kommunaldirektører, Navne 0716
Læsø Kommune på DenOffentlige.dk Læsø Kommune
Aktivitet: Artikler: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 14.05.19 Kultur
  Efter valget: Politisk oprør på Læsø

  Kinesiske Ai WeiWei, britiske Banksy, svenske Lars Vilks, danske Firoozeh Bazrafkan og 9 andre politiske kunstnere udstiller i Læsø Kunsthal.

 • 26.09.17 Infrastruktur
  8 ud af 10 sælger villaen på under et år

  Langt de fleste kommer af med deres villa i løbet af det første år, efter de har sat den til salg. Tårnby Kommune har den største andel. Læsø Kommune har den laveste.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.