Absalon ansætter ny direktør for området Sundhed og Social

Ledelse

07/08/2017 14:49

Nick Allentoft

Professionshøjskolen Absalon henter ny direktør i Københavns Kommune.
Et enigt ansættelsesudvalg har på baggrund af et besluttet at ansætte Daniel Schwartz Bojsen som ny direktør for området Sundhed og Social. Daniel Schwartz Bojsen er 41 år og kommer fra en stilling som centerchef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, som han har bestridt de seneste ca. tre et halvt år.

Daniel Schwartz Bojsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, hvorfra han også har flere års undervisningserfaring som ekstern lektor. Daniel Schwartz Bojsen har før sin ansættelse i Københavns Kommune haft ansvaret for Rambøll Managements afdeling for social- og sundhedspolitik – en afdeling han har været med til at opbygge.

”Med ansættelsen af Daniel Schwartz Bojsen får vi en direktør med stor faglig indsigt i udviklingen på både sundheds- og socialområdet, herunder erfaring med ledelse, kommunal forvaltning og drift og med udvikling af markedsbaserede konsulentydelser inden for de to områder. Daniel tilfører dermed nogle vigtige kompetencer og erfaringer til den nuværende topledelse og til Absalon som helhed”, siger Camilla Wang.   Området Sundhed og Social får en direktør med et stort personligt engagement i sundheds- og socialområdet.   ”Daniel Schwartz Bojsen vil kunne bidrage til at realisere vores ambition om at yde et synligt bidrag til Region Sjællands udvikling gennem fremragende uddannelser samt forskning og udvikling, der i sidste ende gør en positiv forskel for borgere og patienter”, siger Camilla Wang.   Daniel Schwartz Bojsen glæder sig til at bidrage.   ”Jeg glæder mig til at arbejde for bedre grunduddannelse og efter/videreuddannelse for de meget vigtige professionsuddannelser på social- og sundhedsområdet. God uddannelse og kompetenceudvikling er en afgørende forudsætning, hvis vi skal lykkes med at styrke velfærdssamfundet under stigende krav i dag og i fremtiden. Jeg glæder mig til at være en del af et dynamisk uddannelsesmiljø i Region Sjælland”, siger Daniel Schwartz Bojsen   Daniel Schwartz Bojsen tiltræder 1 august 2017.

Mest Læste

Annonce