Henrik Knaack, Pressefoto
Henrik Knaack, Pressefoto

Dyreværnet får ny direktør

Ledelse

11/5/22 8:31

Redaktionen

Fra 15. maj sætter Henrik Knaack sig i direktørstolen hos Dyreværnet.

Henrik Knaack ser frem til sit nye job ”Jeg har stor respekt for det arbejde, som de ansatte og frivillige i Dyreværnet yder. Noget, jeg blandt andet selv har oplevet på tæt hold, da vi adopterede en hund for nogle år siden. Det er et privilegium at kunne være med til at kæmpe kæledyrenes sag, og jeg glæder mig til at blive en del af en stærk og velfungerende organisation,” siger Henrik Knaack.

Henrik har arbejdet professionelt med ledelse og udvikling af virksomheder uafbrudt siden 1988.

Hans fortid er fra medieindustrien, bl.a. som direktør for de største kommercielle radiostationer i Danmark The Voice, Pop FM, Radio 2 m.fl.

De seneste 12 år har han brugt på at rådgive små og mellemstore virksomheder omkring udvikling af disse.

Herudover har han siddet i bestyrelser for bl.a. Danmarks førende 3D-print virksomhed Prototal Damvig og Taastrup Realskole.

Den afgående direktør Rikke Christensen-Lee bliver i Dyreværnet som chef for Dyreklinikken, Frynse klinikkerne og dyrlægerne.

”Jeg ser frem til at kunne fokusere på mine kompetencer som dyrlæge og udvikling af især Dyreværnets behandling af de svageste borgeres kæledyr. Det er et vigtigt og overset område, og selvom vi allerede er godt i gang med vores tre Frynseklinikker, er der et stort potentiale for at løfte dyrevelfærd blandt danske kæledyr i denne målgruppe,” udtaler Rikke.

Dyreværnet, som er blandt verdens fem ældste dyreværnsorganisationer, kæmper hver dag for at alle kæledyr i Danmark skal have et godt hjem.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.