Foto: Rebild Kommune
Foto: Rebild Kommune

Rebild Kommune: Ny sekretariatschef på plads

Ledelse

06/4/21 8:18

Theis

Det var et enigt ansættelsesudvalg der kort tid før påske pegede på Maj Ragner Laursen som ny chef for Fællescenter Sekretariat i Rebild Kommune. Hun kommer fra en stilling som sekretariatschef på Aalborg Universitet og starter den 11. maj i år.

Chefen for Fællescenter Sekretariat er centralt placeret i kommunens ledelsesstruktur og kommunaldirektør Jes Lunde glæder sig til samarbejdet:

"Maj Ragner kommer med mange gode erfaringer som sekretariatschef på Aalborg Universitet, og jeg er sikker på, at hun på bedste vis kan styre Rebild Kommunes sekretariat igennem de mange forskellige opgaver der ligger i det ”hjerte” i organisationen, som et sekretariat ofte er."

Ser frem til nye græsgange

Historiens hovedperson ser også frem til samarbejdet og de nye opgaver i den kommunale verden:

"Min tilværelse har de seneste knap ti år jobmæssigt været fast forankret i universitetsverdenen, så det bliver nogle nye og spændende udfordringer, jeg kommer til at stå overfor. Jeg glæder mig meget til at starte på jobbet og lære kommunen og mine nye kolleger og medarbejdere at kende."

Maj Ragner Laursens nuværende job er som sekretariatschef for Dekansekretariatet på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet. Før det har hun været administrationschef/konstitueret fakultetsdirektør og områdeleder, også på Aalborg Universitet. Hun har en kandidatgrad i statskundskab og afslutter til sommer en uddannelse i Master of Public Governance, ligesom hun løbende har taget en række kurser inden for blandt andet ledelse og offentlig ret.

Fællescenter Sekretariat

Det center Maj Ragner Laursen får ledelsen af, er en såkaldt stabsenhed i Rebild Kommune, der varetager en lang række opgaver på tværs af den kommunale forvaltning. Det drejer sig blandt andet om betjening af byrådet og de politiske udvalg, håndtering af politiske dagsordener og referater, kantinedrift, kommunikation, jura, indkøb, udviklingsopgaver, drift af kommunens bygninger og meget andet.

Den nuværende leder af sekretariatet, Susy Lauesen, forlader arbejdsmarkedet den 1. maj efter otte år på posten som sekretariatschef i Rebild Kommune.

Annonce