UCSJ ansætter ny direktør for Pædagogik og Ledelse

Ledelse

04/12/2015 10:01

Professionshøjskolen Absalon

University College Sjælland har ansat en ny direktør for Pædagogik og Ledelse. Stillingen besættes af den 42-årige Sami Stephan Boutaiba, der kommer fra professionshøjskolen Metropol.
Sami Stephan Boutaiba kommer fra en stilling som sekretariatschef i Professionshøjskolen Metropol. Sami Boutaiba er uddannet cand.merc. i strategi, organisation og ledelse og har en ph.d. inden for oplevelsesøkonomi. Sami Boutaiba har før sin ansættelse i Metropol blandt andet været sekretariatschef og konstitueret direktør i Danmarks Akkrediteringsinstitution. 

UCSJ University College Sjælland

Professionshøjskolen Absalon hed tidligere University College Sjælland. Skolen er redaktør for eget indhold på DenOffentlige, og deler viden om uddannelse, herunder bl.a digital læring.

Læs mere mere fra Absalon her

- Med ansættelsen af Sami Boutaiba får UCSJ en direktør med stor indsigt i og erfaring med de videregående uddannelser, ikke mindst med kvalitetsudvikling og opbygning af forsknings- og udviklingskapacitet. Herudover tilfører Sami Boutaiba forskningskompetencer til topledelsen, hvilket er et særdeles stort plus i forhold til den udvikling, UCSJ er i, siger Camilla Wang, rektor på UCSJ. 

Området Pædagogik og Ledelse får en direktør med et stort personligt engagement i hele det pædagogiske område og en forskningsfaglig baggrund inden for ledelse og oplevelsesøkonomi:    - Sami Boutaiba er et rigtigt godt match til den opgave, UCSJ har taget hul på med sin nye organisation, hvor uddannelser, forskning og udvikling samles i faglige centre, der skal sikre uddannelser og udviklingskraft af høj kvalitet i Region Sjælland, siger Camilla Wang.   Sami Boutaiba glæder sig til at bidrage til UCSJ’s fortsatte udvikling:    - UCSJ er en stærk uddannelsesinstitution, som har en meget væsentlig regional rolle. Ikke mindst uddannelserne på området Pædagogik og Ledelse har en afgørende betydning for kvaliteten på helt centrale institutioner i vores samfund som fx folkeskoler og daginstitutioner, men også for nyere vækstområder inden for oplevelsesøkonomien. Jeg glæder mig utrolig meget til at tage aktiv del i UCSJ’s videre udvikling.   Sami Boutaiba tiltræder 1. januar 2016.

Mest Læste

Annonce