Den 45-årige vicedirektør Maj Buch bliver ny direktør i Greve Kommune. Det besluttede Byrådet på sit møde mandag.
Den 45-årige vicedirektør Maj Buch bliver ny direktør i Greve Kommune. Det besluttede Byrådet på sit møde mandag.

Vicedirektør rykker op i Greve

Ledelse

01/10/14 8:52

Nick Allentoft

Greve Kommune har forfremmet vicedirektør. Det sker efter nyligt farvel til Jette Deltorp.
Den 45-årige vicedirektør Maj Buch bliver ny direktør i Greve Kommune. Det besluttede Byrådet på sit møde mandag.    Vicedirektør Maj Buch bliver ny direktør og indtræder dermed i direktionen i Greve Kommune. Det besluttede Greve Byråd på byrådsmødet mandag aften. Den nye direktør vil blandt andet få ansvaret for dagtilbud, skoler, og børne- og familieområdet og skal betjene Børne- og Ungeudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget og Trygheds- og Integrationsudvalget.   Læs også: Jette Deltorp forlader Greve   Maj Buch er 45 år, uddannet cand.polit. og har været ansat i Greve Kommune siden 2005. Det faglige omdrejningspunkt har været økonomien, men Maj Buch har samtidig også haft ansvaret for flere store driftsområder.   I alle årene i Greve Kommune har Maj Buch været medlem af kommunens centrale ledelse og chefgruppe, senest som centerchef og med titel af vicedirektør.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.