Zealand Care og Ringsted kommune forlænger samarbejdet

Velfærd

09/12/2014 13:20

Nick Allentoft

Zealand Care har siden 1998 samarbejdet med Ringsted Kommune om at varetage driften af hjælpemidler. Det samarbejde har partnerne nu valgt af forlænge.

Zealand Care og Ringsted Kommune er blevet enige om en ny driftsaftale vedrørende depotdrift af Ringsted Kommunes hjælpemidler. Den nye aftale trådte i kraft den 1. november 2014 og løber i første omgang i 4 år med option på yderligere 3 x 12 måneder.

Det har været vigtigt at sikre, at Ringsted Kommunes borgere fortsat kunne nyde godt af det høje serviceniveau de igennem en lang årrække, har været vant til.

Igennem den lange periode samarbejdet har stået på har både Zealand Care og Ringsted Kommune været yderst tilfredse, og derfor er Salgs- Forretningsudviklingschef hos Zealand Care, Thomas Folke Seibæk, da også tilfreds med, at det er lykkedes at forlænge aftalen:

"For Zealand Care har det hele tiden været ambitionen at fortsætte samarbejdet vi havde med Ringsted Kommune. At det nu er lykkes, er vi meget tilfredse med. Det har været vigtigt for os at sikre, at Ringsted Kommunes borgere fortsat ville kunne nyde godt af vores høje serviceniveau, og med en aftale der i første omgang løber i 4 år, har vi været med til at give en sikkerhed til både borgere i kommunen og Ringsted Kommune."

Mest Læste

Annonce