Lone Myrhøj medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Lone Myrhøj, der er gruppeformand for SF i Vejle Byråd, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Her vil hun "være med til at styrke nærdemokratiet og minimere politikerleden."

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Lone Myrhøj.

Lone Myrhøj er gruppeformand for SF i Vejle Byråd. 


Jeg tror på, at man skal have hjertet med i politik. Sådan træffes de gode beslutninger både økonomisk, menneskeligt og politisk. Ærlighed i politik - i stedet for leflen for det, man tror er populært - er den stærkeste måde at styrke nærdemokratiet og minimere politikerleden. Jeg mener, at vi politikere skal bevæge os ud i virkeligheden, opleve steder og mennesker, som vi træffer beslutninger om - både før og efter, vi træffer dem," siger Myrhøj.

Politikeren er uddannet international socialrådgiver og arbejder ved et privat bosted for sindslidende. 

"Jeg er meget optaget af at sikre nærdemokratiet og borgernes mulighed for en fair behandling. Vi skal tage et opgør med kassetænkningen internt i kommunerne. Der skal tænkes i mennesker i stedet for i systemer og penge. Det er vores opgave at lave et system til gavn for borgerne. Ikke at lægge hindringer i vejen," siger Lone Myrhøj. 


Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Lone Myrhøj fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Lone Myrhøj vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 
Emneord: Den Lokalpolitiske Tænketank, Lone Myrhøj, SF, Vejle Kommune, Randers Kommune, Lokalpolitik, Lokaldemokrati, Demokrati, Politikernes arbejdsvilkår
Den Lokalpolitiske Tænketank på DenOffentlige.dk Den Lokalpolitiske Tænketank samler 16 politikere fra forskellige partier, kommuner og regioner. Ambitionen er, at tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om...
Aktivitet: Artikler: 37 | Events: 1 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også