Foto: Shutterstock

Det er fedt at være kriminel - når man er minister...

Lovgivning

13/11/2020 13:20

Søren Kristensen

Så kan man samtidig pisse på befolkningen, beholde sit fede vellønnede job og grine videre, mens man lobbyer for sit næste mere prestigiøse job i en "velrenommeret" international organisation.

Behøver man at nævne Mogens Jensen og "Minksagen”? Altså den “sag” der dækker over massedrabet på millioner af mink i Danmark og fjernelsen af eksistensgrundlaget for tusindvis af danskere.

Men det er ikke Mogens Jensen, der er "den centrale figur i sagen" - som statsministeren, regeringen og især statsfinansierede medier (men også flere andre medier) forsøger at fortælle dig. Den centrale beslutningstager er selvfølgelig statsministeren - og de øvrige medlemmer i "koordinationsudvalget", som styrer slagets gang i "kampen mod corona" (eller er det krigen mod danskerne? Nogle gange bliver man lidt i tvivl, gør man ikke...?).
(https://www.berlingske.dk/politik/minkbranchens-skaebne-blev-beseglet-i-...)


Men som statsminister sender man da skylden for skandalen nedad til en lavere minister og nogle af de mindre estimerede embedsmænd. Ellers ville man jo ikke være en smart og moderne politiker.

(https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12558263/moegsag-om-mink-moeffes-n...)

For statsministereren eller nogle af de andre centralt involverede beslutningstagere, står selvfølgelig ikke ved deres ansvar. Det er da klart. De ødelægger folks eksistensgrundlag og liv (og tvinger dem til at dræbe millioner af mink), ja - men det skal da ingen konsekvenser have. For "det var jo en fejl", kan I ikke se det? Så ulovligheder kan nu undskyldes med at man laver fejl. Hvis man er minister, selvfølgelig. I al fald statsminister. Ikke hvis man er almindelig borger, det er klart. Så skal du rende rundt men din dertil indrettede maske og følge loven. Vi kan jo ikke have at samfundet bryder sammen, det kan du nok forstå. "Med lov skal land bygges", undtagen når man er minister.


Og på intet tidspunkt er der nogen der taler om at de kriminelle ministre skal straffes. Naturligvis skal de ikke det - er du vanvittig? Næh, det kan højest komme på tale at de skal have nyt job - f.eks. gå fra at være minister til at blive almindeligt folketingsmedlem. Det er nemlig sådan kriminelle ministre skal behandles, kan du nok forstå.


Ligesådan med den den ulovlige masseovervågning af danskerne, som har stået på i mange år allerede, og som Justistministeren nu “kræver fortsætter”. Så når man er minister, skal man selvfølgelig ikke nøjes med at bryde loven og være kriminel. Nej, man skal selvfølgelig kræve, at ens kriminelle adfærd kan fortsætte, især når det drejer sig om at overvåge de ubehagelige borgere. Stemmekvægene, du ved.

(https://www.berlingske.dk/virksomheder/justitsminister-kraever-ulovlig-m...)Velkommen til Danmark. Bananrepublik i det nordlige. Nu med endnu mere corona-frygt, forbud & restriksioner, overvågning, døde mink, arbejdsløse og statsafhængige minkarbejdere (m.fl.) - og kriminelle ministre der griner hele vejen til Bruxelles eller hvor end de nu planlægger deres næste karriereskridt.Referencer:

https://www.berlingske.dk/politik/minkbranchens-skaebne-blev-beseglet-i-...
https://www.berlingske.dk/kommentatorer/jeg-havde-en-klar-forventning-om...
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12558263/moegsag-om-mink-moeffes-n...
https://www.berlingske.dk/virksomheder/justitsminister-kraever-ulovlig-m...

Mest Læste

Annonce